Totalt antall sidevisninger

onsdag 26. august 2015

Reddes det som reddes kan !

Etter det fine sommerværet , som har vært noen uker nå , skulle det nå bli regn omtrent hele uken . Kvelden før uværet skulle komme , gikk jeg rundt i hagen og klippet av de fineste blomstene og tok med inn.

Erterblomster , Roser og Valmuer  satte jeg i små vaser rundt omkring , mens Ringblomstene har jeg klippet av hodene og lagt til tørk og noen prøver jeg å tørke hele . Ringblomster skal jo være så bra for flere ting , blant annet skal det være fint å lage te av de og det skal være slimløsende , og det passer jo fint her i gården !


Jeg tenker at til neste år , skal jeg lage et nytt blomsterbed til og det skal bare være enormt mye Valmuer der , de er jo bare så utrolig flotte ! Akkurat nå skinner sola og det gjør godt for kropp og sjel . Gid det måtte vare ! Ønsker deg en fin dag !

4 kommentarer:

 1. Så fina alla blommorna är,
  såklart de måste räddas till små fina buketter :)


  Önskar Dig en fin ny dag också <3
  Kram

  SvarSlett
 2. Ja regnväder är inte roligt att ha dag efter dag, läste om översvämningarna ni har fått i tidningen här. Förstår att du plockade in så mycket blommor du bara kunde. Nej, sommaren är snart slut, tyvärr, här vänder vi på potatislandet idag och jag planerar att plantera fler jordgubbsplantor där. Här väntar vi regn i helgen men ska få son och sambo och deras kissekatt på besök så vi får ha det mysigt inomhus med dem istället.
  Ha en fin helg!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Här slog ett skyfall sönder de lilla jag hade av blommor...bra att du tog hand om dina blommor. Torkade ringblommor är nog inte så dumt, och vackert att strö på en sallad! Efter många år har jag också förstått att det är finare med en sort men massor på en plats. Nu är det utspritt överallt och ser tunt ut.

  Grattis i efterskott!
  Kramar /Cia

  SvarSlett
 4. Så fina sommarblommor, och lika bra
  och plocka in alla som är fina nu.
  Fin söndag och kramar/AM

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !