Totalt antall sidevisninger

mandag 6. januar 2014

Min store drøm har gått i oppfyllelse !

Ja sant det ! Min store drøm gjennom mange år har vært et lite småbruk på landet og det med et spisskammers. Jeg hadde en gang en tante som het Margit , mammas søster . Hun og onkel Harald er nok grunnen til at jeg alltid har ønsket å bo på landet , på et småbruk med spisskammers , slik som de hadde. Nå er det min storebror som overtok småbruket deres i Våle , et nydelig sted.

Jeg husker så godt hvor spennende det var å få titte inn i  tante Margit`s rikholdige spisskammers. Der sto kaffekvernen , mat og melvarer. Og spesielt kan jeg huske en skål med brukte teposer som sto der klar til neste dupp . De var sparsommelige tante og onkel mot seg selv , men de hadde alltid noe på lur til oss ungene , da vi kom på besøk.

Rart hvordan enkelte ting lagrer seg i minnet du ! Denne plassen under og ved siden av trappen er jo helt ideel til å lage et spisskammers på !!! Akkurat passe stort !

Planen er å male hyllene i en lys farge der inne , men det må vente til sommeren . Armene mine er helt fucka , for å si det pent !Jeg går å kikker og kikker inn i spisskammerset ... åh jeg synes at det er så koselig der ! Ja da var nok en drøm oppfylt , mens andre drømmer forblir kanskje bare drømmer . Sånn er det vel kanskje ??!  Ønsker deg en fortsatt fin kveld !

11 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig med spiskammers Sidsel. I det hele tatt så ser alt hos deg veldig koselig ut. Ha en fin uke:)

  Mette

  SvarSlett
 2. Dette var bare helt deg:-)
  Så koselig og romantisk og nostalgisk. Hils så mye til Jan og si at det var et nydelig stykke arbeid:-) klem fra lille B

  SvarSlett
 3. Såååå fiiiint det blei!!!Vakkert!:-)

  SvarSlett
 4. Såååå fiiiint det blei!!!Vakkert!:-)

  SvarSlett
 5. så fint spisskammers :) veldig fornøyd når jeg igjen fikk spisskammers her, det er så flott å ha et ekstra sted å lafre maten :)

  SvarSlett
 6. Oj va jag funderade först vad spiskammare betydde, innan jag såg bilderna! Här heter det skafferi.
  Så fint du har fått det! Och vilken fin dörr in till ditt skafferi! Förstår att du går och tittar in i det! Ha en fin kväll och tack för fina kommentarer hos mej!
  Kramar från Finas mammis

  SvarSlett
 7. Vilken lycka att ha det utrymmet och dörren är så perfekt, att kunna kika in. Det är drömmen för mig också att ha en sån plats och att kunna gå in i spisskammers.
  Förstår också om dina armar börjar strejka efter all målning. Men fint blev det!
  Skrivpulpeten jag visade är en slags låda som förr användes som skrivbord. Locket lutar så att du lättare kan skriva/läsa. Och så kan du ta med dig pulpeten, ungefär som en laptop från förr!

  Gó natt från Sverige
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 8. Perfekt och nyttja utrymmet till ett skafferi, så mycket du får plats med där. Och skafferi och lusthus, det är sånt jag drömmer om.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 9. Hei på deg vennen;)
  Heldige du!!!!!!!!
  Er min drøm også;) Har ett stort hvitmalt skap da, det får gjøre nytten;)
  Off ikke bra at armene dine er ødelagt, hihi hørte en engelsk dame som sa "flying fuck" synes det var så morsomt, tenkte på det da jeg leste at armene dine var fucka;)
  Ha en flotters kveld vennen;)
  God klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. Åh, sånn spiskammers vil jeg også ha!! Det er et av prosjektene for 2014. Og den skal jeg snekre heeeelt selv. ;) men det blir ikke før ut på sommeren. Gleder meg allerede.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 11. Veldig, veldig fint har det blitt!! Spesielt med den gamle fine døra. Jeg husker veldig godt tantes spisskammers -innenfor kjøkkenet. "Yellow Label tea" ble servert husker jeg til kveldsmat servert på fint porselen -mimre mimre...
  Klem lillesøster

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !