Totalt antall sidevisninger

lørdag 29. april 2017

Endelig ...

Endelig skikkelig vårvær ! Nå får det være nok av denne vinteren ,og for å feire det ,så kjøpte jeg noen nye ,kule kopper hos Esters Cafe .De er fra Miljøgården .

Litt artige ,synes jeg da.Freshe i fargen ,hva ?

Denne skålen er ikke antikk ,som du ser ,men den er kjøpt hos Nysæter brukt og antik . En kjempe herlig forretning ,hvor jeg kunne flyttet rett inn og bare sittet å sett på alle de koselige tingene de har der.

Denne Duft Pelargonien kjøpte jeg også hos Ester og den dufter herlig sitron .Jeg har aldri sett maken til den.

Tid for planting nå , og du er sikkert i gang med det.

Denne aldrende lille damen er på besøk hos oss for tiden ,vesle Bella så søt og god.

En annen som er stadig på besøk hos oss er denne typen her .Han sniker langs husveggene ,enda jeg har fem hunder her nå .En modig kar ,med en utrolig fin og frodig pels.

Som du har sett så er det sjelden jeg legger ut blogg innlegg nå . Jeg har blitt litt lei ,for ingstagram har tatt veldig over for de fleste ser det ut til . PÅ Ingsta er jeg under @jatho61.  Tror jeg tar en pause her frem til høsten ,så sees vi kanskje igjen. Ønsker deg en fin vår og sommer ! Klem fra Sidsel.

13 kommentarer:

 1. Hei Sidsel, kos å lese fra deg igjen! Har savnet deg!! Og synd at du tar bloggpause, men forstår jo så godt! Selv har jeg ikke blogg engang for ikke å snakke om alt annet som insta, snap, FB mm... er gammeldags serru...;-)
  Men vil med dette bare ønske deg en fin vår og sommer!! Er du i Sverige på fulltid nå??
  Alt godt til deg og alle dine, tobeinte og firebeinte;-)
  Klem fra Annette

  SvarSlett
  Svar
  1. Neimen Annette så koselige ord . Plutselig er jeg tilbake vet du . Jammen du kan jo begynne å blogge , det er jo litt moro , men er ikke den responsen som før ingstagram kom da . Ja jeg er aller mest i Sverige , liker meg så godt her . Hvis du ikke er redd hunder , får du ta deg en tur hvis du er på disse kanter . Ønsker deg en fin tid fremover . Klem

   Slett
  2. Hei igjen Sidsel, takk for svar:-)
   For å si det som det er så har jeg tenkt litt "Sverige" i den senere tid, ja. Så et tv programm her og ble lynforelsket hehe Hadde det bare ikke vært såååå langt herfra...hyyyyl.... Kommer meg jo ikke til Vestfold heller serru..alltid NOE!!! Men har ikke gitt opp, hverken det ene eller det andre;-)
   Men plutselig en dag så hopper jeg i den lille bilen min og bare kjører og kjører...hehehe

   Slett
  3. Ja Anette ,her har vi jo flere tyske fastboende og flere som har hus her .Noen bor her fra mai måned og til ut i oktober også. Jeg husker ikke hvor i Tyskland du kommer fra ,hvor var det igjen ? Sett deg i bilen og kom !

   Slett
  4. Sant?? Høres veldig fristende ut!! Kunne hatt lyst til en liten "rød stue" Den behøver ikke være stor men med mye plass rundt;-) Og med vann i nærheten;-)
   Bor langt i sør, i nærheten av Karlsruhe... Ikke det værste området å bo men noe inni meg er nordboer ser du ;-) Klem

   Slett
  5. Ja det er sant. Ja det er ikke umulig det vet du Annette . :)

   Slett
 2. Hej Sidsel!
  Ja det där med att blogga! jag saknar det ibland men det tog alldeles för mycket tid, men man kom varandra närmre än på instagram eller hur? Så du är mest i Sverige nuförtiden! Önskar såå att vi kunde träffas! Hör absolut av dej om du kommer på mitt håll! Här renoverar vi köket för fullt och har knappast tid för något annat.
  Skulle vara så kul att träffa dej och alla dina fem hundar!!
  Kram från Finas mammis

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sant det du ,man blir mere kjent gjennom bloggverdenen ,enn gjennom Ingstagram. Det hadde vært veldig hyggelig å treffe deg og i år må vi prøve å få det til . Vi skal jo på ferie nedover der dere bor ,så da får vi ringes og så stikker vi innom dere . Ha det fint så lenge .Klem

   Slett
 3. Koselig å se et innlegg fra deg igjen.
  Om våren skulle la vente på seg, vil du jo alltid få vårstemning når du drikker kaffe i de koppene der. :)

  SvarSlett
 4. Så fine bilder.
  Her blogges det,syns det er mye bedre å se bilder og lese mer tekst på blogg enn instagram. Kos deg.
  Klem Christina

  SvarSlett
 5. De kaffekopparna måste vara goda att dricka ur! Jag gillar bloggar mycket bättre än Insta som jag tycker är så opersonligt. Fina bilder, jovisst, men jag vill l ä s a också. Fortsätt blogga Sidsel!
  Du undrade tidigare varför nazisterna demonstrerade i just Falun på 1 maj. Ja, det undrar vi med. Förra året var det Borlänge som drabbades så de verkar ha en förkärlek till Dalarna. Hoppas de aldrig kommer tillbaka! Inte någon annanstans heller!!
  Du undrade också om man kan skänka saker på Blocket. Ingen specifik rubrik men man kan ju skriva skänkes i presentationen. Har aldrig hört/sett någon sådan site i Sverige. Men ni har en i Norge??

  Ha det skönt och njut av livet!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 6. Hei Sidsel, tar en sniktitt innom blogger av og til, koselig å se et innlegg fra deg. Elsker de koppene dine, minner meg litt om vannliljer (som jeg elsker). Vet ikke helt hva jeg vil med min blogg, lurer litt på å starte en ny med en tydeligere rød tråd. Vi får se. Sees på "insta" 😄. Klem Pam i Sør

  SvarSlett
 7. Önskar dig en vidunderligt vacker midsommarhelg!

  Sommarkramar från Eva-Mari

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !