Totalt antall sidevisninger

fredag 21. august 2015

Nå hjelper det !

Nå hjelper det virkelig på her ! Da vi var på ferie i Sverige en stakkars liten uke , bodde snekker Kenneth her og passet dyrene og restaurerte begge verandaene på fremsiden av huset .De nydelige verandaene våre er nå blitt helt tipp topp og moro er det å kunne bruke verandaen i andre etasje også. Den var før så råtten at det ikke var trygt å gå ut på den.

Hver liten plankebit er en nøyaktig kopi av orginalen ! Mye arbeid er det , men sååå fantastisk flott det har blitt !!!

Disse stokkene måtte spesialbestilles , for de er så grove. Kenneth har  tegnet opp likt som orginalen og spikket med tollekniv . Du verden ! Det ble kjempefint !!! Nå håper jeg at han snart kommer en tur igjen å lager rekkverk på hver side av trappen på vei ned til hagen . Så skal det males , som resten av huset i en farge som heter Antikkgrå , mens staffasjen skal fortsatt være hvit. Det blir lekkert !

I dag har jeg vært en tur i hagen å kikket på blomstene . Ellers så har jeg mer eller mindre ligget i tre uker . Jeg ble syk samme dag som vi kom hjem fra ferie , med feber og en slitsom hoste og slapp som en sokk . I dag kjenner jeg at jeg er bittelitt bedre , og det er deilig !

Erterblomster er min store favoritt i de nydeligste farger og så godt de dufter ...mmmm !!!

Litt nytt i vindueskarmen må til , enda K. gjorde så godt han kunne og lot blomstene svømme rundt som i et lite badebasseng ;)

Drivved hyllen min har kommet opp igjen , på kjøkkenet .


Her tørkes det Ringblomster , Lavendel og Kornblomster .

Så vilt og fint i det nye blomsterbedet mitt , jeg er skikkelig fornøyd med det .

Valmuer ...

Og Ringblomster .

De er flotte , hva ?

I år blir det epler igjen ! Trærne har kommet seg over det verste sjokket etter at de ble beskjært i fjor. Da vil jeg bare ønske deg ...God helg !

7 kommentarer:

 1. Så skönt att du blivit bättre. Inte så kul att vara sjuk när nu äntligen sommaren kommit hit!
  Kan du inte skicka hit Kenneth, vi skulle behöva hjälp till vår veranda!!!
  Ser jag rätt att det är den blå femöringen som blommar så fint!!?
  Så härligt att ni får rikligt med äpplen i år! Här får vi massor med päron!
  Ha en fin helg! Och krya nu på dej!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Skönt att du mår bättre, det var en otäck
  förkylning du fick. Och så fint er snickare har byggt,
  smart och få det gjort under resan.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Men du så fint den där snickaren Kenneth gjort! Helt perfekta snickerier till huset, så otroligt fint! Och antikgrått kommer att bli så bra, kan ni bara måla över den gamla färgen? Så perfekt det kommer att bli!!!
  Skönt att du känner dig bättre, det var kanske inte meningen att vi skulle träffas den här gången. Men nu får du ha en liten burk och spara en extra slant tills det blir dags.
  Och så fint det blommar i din trädgården, och äpplen...i år blir det inga äpplen här! Lika bra det, jag blir så stressad att hinna med allt.

  Härligt att du är tillbaka igen!
  Kram vännen /Cia

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint dette var blitt. Dere er virkelig heldige som har en sånn flink mann i hus av og til, som attpåtil passer dyre og drukner (eh: vanner) blomster mens han snekrer. (",) Det er kjempeartig at dere er så opptatt av å kopiere de originale detaljene. Det lønner seg jo absolutt, ser man av resultatet.

  SvarSlett
 5. Vilken duktig snickare ni har som har gjort det nya så lika det gamla! Jag ser att huset ler:) Jättefint! Var rädd om honom!
  Luktärterna är verkligen vackra och doftar underbart. Har inga nu och saknar dem. Men jags er att du har blommor på tork... inte visste jag att det går att torka ringblommor? Eller ska du använda kronbladen till nånting?
  Hoppas du snart är i farten igen efter din förkylning, inte det minsta kul under sommaren!

  Ha det fint!
  Kramar från Eva-Mari, som tackar över alla fina kommentarer du ger mig!

  SvarSlett
 6. Det blir helt otroligt fint...oj oj! Fantastiska detaljer! Ska bli spännande att se det färdiga resultatet sen...
  Önskar dig den bästa av veckor!
  Kram Titti

  SvarSlett
 7. Fantastisk flotte verandaer, og med så fine detaljer. Virkelig kunstnerisk utført. Herlige blomster også. Så flott farge på Valmuer.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !