Totalt antall sidevisninger

mandag 14. september 2015

LITT FARGER ...

Litt farger gjør seg i stuen synes jeg , som fargen på denne nye ørelappstolen . Vi har salong og to gedigne stoler i sort skinn i stuen , og det gir et veldig kaldt inntrykk . Det hjelper ikke stort med puter og pledd i farger , kaldt er det . De to sorte stolene , som er utrolig gode å sitte i , må byttes ut !

Jeg har tenkt en stund at kanskje det ville bli fint med noen gode , røde stoler og plutselig så dukket det opp en rød , fin ørelappstol på Finn.no .Stolen er helt som ny og kjempeflott synes jeg . Og helt gratis i tillegg , det er ikke verst !!! Sånn er det , vi kjøper og kaster , ja eller gir bort da , flaks for meg ! Da vil jeg bare ønske deg en fin ny uke ! Håper at du har bedre vær der du bor ,her er det meldt regn stort sett hele uken til ende.

4 kommentarer:

 1. En sån underbar öronlappsfåtölj, och vilken fin röd färg! Vilken tur du hade... var den verkligen helt gratis? Fantastiskt i så fall. Den är säkert mycket skön att sitta i. En bokläsarfåtölj?

  Tack för att du röstar på mig!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Kos deg i der røde stolen :-) Ser ut som man godt kan trives i den. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 3. Så underbart fin stol! Och den fick du alldeles gratis! Fantastiskt. Här i vårt hobbyrum står en halvfärdig gammal öronlappsfåtölj och bara väntar på att vi ska fixa den klar, men det ser visst ut att dröja för vi har så många projekt på gång just nu. Gissa vilen färg!? Jo röd!! Jag har minnen från min barndom av en öronlappsfåtölj som vi hade i mitt föräldrahem och så hittade vi en här som var i behov av omklädsel, sen blev den bara halvfärdig! Nä nu måste vi fortsätta med den!
  Här är väldigt tråkigt väder men tack och lov inte så mycket regn. Men jag har hört på nyheterna att ni har besvärligt värre med regn och blåst.
  Ha det så bra trots vädret så hörs vi kanske via mailen i fortsättningen!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Blir helt till mig över fåtöljen och att den sedan var gratis, helt otroligt. Dessa fåtöljer är så sköna att sitta i , man blir liksom omfamnad. Jag har också en men tyget är så trasigt, dessutom använder katten den till att vässa klorna! Någon gång ska den kläs om men det får bli ett senare projekt.
  Ha det gott Sidsel!
  Kramar /Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !