Totalt antall sidevisninger

lørdag 20. juni 2015

SJOKKET !

I forrige innlegg sa jeg at jeg skulle vise deg noe stygt og det skal jeg , men først viser jeg frem denne Sitronpelargoniaen , som står i blomst .

Veldig søte , små blomster , men det dufter ikke halvparten så godt sitron , som Dr. Westerlund , jeg fikk av Huset bakom lindarna !!!

Så til det fæle og sjokkerende . Her en dag da jeg gikk inn i spiskammerset , så jeg at solsikkefrø posen var som strødd utover gulvet der inne . Jeg fikk Jan ( som er pysete, men ikke så pysete som meg ) til å sjekke der inne og joda , der hadde noen gravd et hull opp i gulvet ! Her har altså Jan "tettet" igjen hullet da , som er så stort at det må jo være en rotte som har gjort dette . Her har altså disse jævlene gravd seg opp i det nye gulvet , gulvet som er helt nylaget helt nede fra grunnen av . Man blir jo så skuffet , lei seg og fly forbannet , at ingenting er noe moro mer !



Irisen er høy og flott og vanskelig å ta bilde av i sola , det blir liksom litt blast .

Her ligger vesle (som ikke er så liten i størrelse lenger ) Bertil og koser seg under bordet ute . Han er dessverre den mest tunglærte hunden jeg har hatt noen gang , men kanskje han blir klokere med alderen . Jeg håper det !  Da vil jeg bare ønske deg en fin sommerkveld !

9 kommentarer:

  1. Men nu blir jag också f-bannad, jäkla råtta som ätit sig in genom det nya golvet! Råttor ställer verkligen till det och jag är mest rädd att de ska gnaga sönder någon elkabel. Nu får du ha allt de kan tänka sig äta i glas eller plåtburkar!
    Men lilla Bertil...tror säkert han är klok men kanske inte alls har lust att visa det, men det kommer säkert. Du ser, jag tar honom i försvar. Alla BC är kloka!

    Kram till dig! /Cia

    SvarSlett
  2. Så söt din citronblomma är med sina rosa blommor. jag köpte en doftpelargon som doftar cola, men den kräver jämn vattning annars blir bladen bruna och fula. Nej, den gamle Dr. Westerlund är bäst!!
    Förstår er ilska över råttorna som förstört det nya fina golvet. Här har vi grävling som försöker komma in i vedboden och grävt ett stort hål men där stod en kratta ivägen och hindrade den att komma in!
    Jag har också likadana iris, men inte så många blommor som du!
    Önskar dej och busige Bertil en fin kväll! Här har vi tråkigt midsommarväder igen med regnskurar i massor, men nu ska vi ta oss en liten kvällpromenad.
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  3. Brrrrrrrr, så ekkelt. )-: Herregud, tror jeg hadde dødd om jeg hadde møtt ei rotte på spiskammerset. Hva gjør dere nå? Lykke til i alle fall!

    SvarSlett
  4. Rackarn´s råttor! Vi får också besök av råttor lite då och då, inte så himla kul...försöker minska riskerna med att råttorna tar sig in genom att sticka enriskvistar lite här och var runt husgrunden...vet inte om det funkar så bra men jag fortsätter år efter år./Lilla gummann

    SvarSlett
  5. Så härligt för din mamma att ha fått bra syn tillbaka på sina ögon. Ja nu hoppas vi att det ska gå bra för gubben min också!
    Du undrade vad den röda busken hade för namn, det är en röd ginst! Vi har två och den här är den minsta för haren har varit här en vinter och ätit av den. Så siste vintern nu fick den nät runt sej och fick vara ifred!!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  6. Glad för din mors skull....härliga bilder också!
    Varm sommarkram,
    Titti

    SvarSlett
  7. Men jösses, det måste vara rejäla råttor.
    Dom kan ni inte dela hus med! Vilka tänder
    dom måste ha. Din pelargon däremot var
    underbart fin.
    Ha en bra helg
    Kramar/AM

    SvarSlett
  8. Ånei ånei, så forbasket med rotter!! Forstår så inderlig godt at du er lei og sint!! Kan et skadedyrsfirma ta knekken på problemet? Så inderlig lykke til med å bli kvitt drittsekkene. Nyydelig hund. Jeg har også hatt en bernersennenstabeis :). God helg til deg, håper den blir fin og sola skinner på Eplegården. Klemmer Pam

    SvarSlett
  9. Jag förstår verkligen att du är både arg och ledsen. Vem vill bo ihop med hemska råttor?
    Hoppas att ni nu blir av med inkräktarna..

    Kram Maidi

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !