Totalt antall sidevisninger

mandag 15. juni 2015

ENDELIG SOMMER !

Ja endelig så er den her , sommeren ! Nå er det bare å vente på at den kalde vinden skal gi seg . Hengekøya er på plass !


Markblomstene blomstrer ivrig nå , de er nok de aller vakkreste .


Jeg burde nok heller tatt bilder , når sola ikke er på disse , for fargen kommer ikke så fint frem.


Det er fint nå , når man bare kan gå ut å ta en stor jafs og sette i vase , så fint det pynter opp !

Blomster i de vakkreste farger !


Aspargesen som vi fikk i fjor har virkelig kommet seg . Mon tro om det blir fersk hjemmeavlet Asparges snart ...?

Dette er nede ved epletrærne . Der har jeg laget et blomsterbed , hvor det skal være høye stauder . Jeg fikk ideen fra en liten park rett ved museet i Eksjø i Sverige . Jeg er på langt nær ferdig og  har tenkt å ha noen heller der bord og stolene står og en liten sti bort dit . Planen er å ha en hvit gammel benk der i stedet , tror jeg .

Dette er blomst en av tre som er i hagen her. Det var nemlig ingen blomsterbed her , da vi flyttet hit , men det har det jo begynt å bli en forandring på .


De er nydelige disse her da !


Og i dag har jammen meg den første Irisen kommet ut i blomst ! Åå den er flott når den kommer med alle blomstene sine ! Ja det er fine blomster jeg viser deg i dag , neste gang kommer det et innlegg om noe som ikke er fullt så fint!  Fin soldag til deg !

6 kommentarer:

 1. Inget går upp mot att ligga i hängmattan och läsa. Då är det sommar! Hoppas du får tillbringa många stunder i den i sommar. Projekt och drömmar har man hela tiden när man har flyttat till annat hus. Och aldrig blir en trädgård klar, det är det som är tjusningen!

  Ha en fortsatt fin midsommarvecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Det blir fint med litt staudebed rundt huset. (",) Send gjerne litt sol nordover. Kald vind trenger vi ikke, så det kan du sende til noen andre.

  SvarSlett
 3. Här hade vi några riktigt varma solskensdagar men nu är det kyligare igen! Så bra att du kan hänga upp din hängmatta, här har vi flera men inga bra träd som passar till dem!!!
  Så vackra narcisser du har och irisen har jag också i min trädgård, de börjar också slå ut.
  Jag är så trött i rygg och fingrar ikväll, har legat på knä i mitt potatisland och rensat en massa ogräs. Ville ha det klart för i morgon ska vi hälsa på storasyster i Halmstad ett par dagar! Undrar vad det kan vara du ska visa nästa gång?
  Fin Midsommar!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Här växlar det väldigt, från varmt och sol
  till riktigt kallt. Jättefina somriga bilder
  från dig.
  Glad midsommar och kramar/AM

  SvarSlett
 5. Vilken fin plats du har till hängmattan, men än får vi vänta på den riktiga värmen. Mysigt att du gör i ordning nytt land och att det inte är rakt. Det blir säkert också fint med en bänk där.
  Nu är det enkelt att fylla vaser inomhus då hela naturen bjuder på blommor. I morgon är det midsommar men tyvärr ser det ut att bli regn. Jag är så glad att jag har verandan så att vi kan sitta där.
  Hoppas ni får någon som ser till djuren så att ni kan åka över gränsen en sväng!

  Önskar dig en fin midsommar!
  Kramar /Cia

  SvarSlett
 6. Vilken fin plats du har till hängmattan, men än får vi vänta på den riktiga värmen. Mysigt att du gör i ordning nytt land och att det inte är rakt. Det blir säkert också fint med en bänk där.
  Nu är det enkelt att fylla vaser inomhus då hela naturen bjuder på blommor. I morgon är det midsommar men tyvärr ser det ut att bli regn. Jag är så glad att jag har verandan så att vi kan sitta där.
  Hoppas ni får någon som ser till djuren så att ni kan åka över gränsen en sväng!

  Önskar dig en fin midsommar!
  Kramar /Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !