Totalt antall sidevisninger

onsdag 1. juli 2015

SOMMER OG SOL !

Endelig er det sommer og fine temperaturer , dag og natt ! Her ser du jammen kveldsola som titter inn gjennom det ene røde glasset i den fine døren min , ikke verst !


Kveldshimmel !

Det blir sånn litt av hvert bilder i dag , for jeg må jo vise frem agurkene mine , holdt jeg på å si , men det er jo selvfølgelig paprika .

Endelig lyktes det å få tatt et bilde av Tiara . Hun gjemmer seg jo alltid når jeg tar frem kameraet . Hun er nydelig da !

Også har vi vesle Bertil da , som akkurat ble fire måneder gammel. ( Og er en Berner Sennen , Cia ;)  )


Han ligger å surmuler fordi han står i bånd ute. Ja sånn er det når man er så frekk å går ned på veien !  Nå er det deilig ute altså , med 17 varme , gode grader .  Jeg håper at du også har det sommerlig og fint nå ! God kveld til deg !

6 kommentarer:

 1. Så söta vovvar du har! Men stackars Bertil som får sitta i band. Men svårt när farliga vägen går nära. Du undrade om jag hade tråd i min gräskrona, ja, jag bider alltid på ståltrådsring, här i Sverige har vi något som kallas Najtråd, finns på rulle i olika tjocklekar som går lätt att böja till lagom storlek.

  Snart får du skörda egen paprika, den är godast, den hemmaodlade! Nu njuter vi av sommaren som äntligen kommit och igår hade vi 28 grader i skuggan, det du!

  Må gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Underbara sommarbilder på dina två vovvar! Bertil ser verkligen sur ut, men tur att du är rädd om honom, inte bra om han springer till vägen och riskerar att bli påkörd. Här har vi en liten katt i huset, min son och hans sambos kisse! Den går på upptäcktsfärd i vårt stora hus! Annars bor den i en lägenhet och har bara en balkong att vara på utomhus. Nu börjar den bli riktigt modig i vår trädgård.
  Underbara sommardagar vi har, oj vad jag njuter!
  Kram från Finas mammis

  SvarSlett
 3. Jaha, då förstår jag att han har mer egen vilja och inte lika lätt till lydnad som en BC. Men kanske är han också mer självsäker än Tiara. Och ljudet från kameran struntar han säkert i. Förstår att han måste hållas kopplad tills han förstår att vägen är förbjudet område! Du har verkligen fina hundar!
  Kvällshimlen var nästan lika fin som glasen i din dörr!

  Ja jag har äntligen hästar i hagen igen, idag har det varit så varmt och de behöver massor av vatten. Jag röjde sly en stund men fick ge upp då det blev alltför varmt.
  Tror vi får en tropisk natt...!

  Kramar /Cia

  SvarSlett
 4. Ja nå er varmen kommet og det er sommer. Tenk så fort det kan skifte. Idag er det litt overskyet så vi tenkte vi kunne kitte vinduer. Koselig syns jeg, å gjøre huset klart for kaldere dager samtidig som man nyter gode sommerkvelder. Elsker kontrastene i Norge. Så skjønn Tiara er, Bertil kjenner nok varmen også vil jeg tro - utrolig tjukk pels. Nydelige er de :). God helg til deg og alle på eplegården. Klem fra Pam

  SvarSlett
 5. Glömde, inga hästar har blivit skadade än så länge denna sommar. Det blev väldigt tyst kring det hela förra sommaren, skönt om det vore över. Men ingen blev gripen vad jag vet.
  De som plågar djur är avskyvärda människor, jag skulle kunna °§Z<€`#""//)= med de kräken.
  Kramar! /Cia

  SvarSlett
 6. Så heldig dere er som får se sola... Er sjelden værsjuk, men nå trenger jeg snart litt sooool. (",)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !