Totalt antall sidevisninger

mandag 3. november 2014

Stilt mot veggen !

Sånn ! Nå er det endelig gjort !!!

Ikke like fint hengt opp som der vi bodde før , men nå er alle bildene av de seks barna våre og foreløpig de tre barnebarna våre , hengt opp på veggen . Vi har snakket om det tusen ganger , at ja nå må vi se å få hengt opp alle bildene , og den stooore esken har stått klar , men det har vært et lite tiltak . Og sammen bruker vi en hel kveld på å henge opp bilder , rett på en snor og dill og dall. Nå er de på plass og det er det viktigste og vi får en liten titt av de hver gang vi går opp trappen til annen etasje.


Jeg gremmes litt over at de henger litt skjevt noen av de , men hva så ?! Nå er de oppe alle sammen ! Fin ny uke til deg !

6 kommentarer:

 1. Visst blir man nöjd när man fixat något äntligen. Så många foton ni fick upp där på väggen! Jag visste inte att ni hade så många barn!
  Ha en fin vecka!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Har också en vägg med foton av mina käraste:)

  Ha det fint!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. Flinke dere var, godt å få unna ting som er på "vent" og fint ble det;)
  God klem;)

  SvarSlett
 4. Så koselig da, mange skjønne fjes :)! Et lite tips for å få bilder til å henge rett på glatt malt vegg er å bruke litt lærertyggis i ett av hjørnene bak, funker veldig bra :). Nydelig lysestake forresten. Klemmer, Pam

  SvarSlett
 5. En liknande vägg har även jag.. Det är så roligt att ha många fina bilder samlade..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 6. Förstår att det betyder mycket för dig att fotona kommit upp. En bra plats också att samla dem på och att komma nära för att se. Och så fint med lampetten till!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !