Totalt antall sidevisninger

fredag 31. oktober 2014

NÅ MÅ VI TA OSS I SAMMEN LITT !

Ja det må vi bare gjøre i dette landet her , ta oss kraftig i sammen !!! Her blir det kastet tonnevis med mat hvert år og grønnsaker , som jeg tenker på nå . Grønnsakene blir kastet  hvis de er for store , små eller avviker fra fasongen ! Dette må det bli slutt på !!!  Nå skal vi visstnok bare ha for eksempel poteter som er vaskede og pene i fasongen og aller helst fra utlandet .

Bama , go home ! Sier jeg bare . Jeg vil mye heller ha poteter eller gullerøtter med litt jord på og som er krokete og rare enn de som ligger der i plast og ikke ser det minste innbydende ut . Genmanipulert mat , ja det vil vi visst ha mer av her i landet , ser det ut til .  Neste gang du skal handle mat , så synes jeg at du skal spørre etter lokale råvarer ! Kortreist mat er det beste , er det ikke det da ?? På bildene ser du mine gulerøtter i forskjellige størrelser og noen av de i de merkligste fasonger , og sååå søte og gode !
God helg !

2 kommentarer:

 1. Så härligt med så mycket morötter, min favoritgrönsak, även Julies. Jag har inte odlat några morötter på flera år för Julie grävde upp alla när hon var valp! Dina ser helt perfekta och goda ut!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Helt rätt Sidsel! Här hör jag att lokalproducerat inte räcker för efterfrågan är så stor. Härligt ändå!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !