Totalt antall sidevisninger

lørdag 18. oktober 2014

Lørdag og litt nytt !

Det er aller beste dagen , lørdag ! Gråvær og regn ! Ikke for det du , det lå flere centimeter med snø i nærområdet på torsdag , så jo jeg foretrekker regn , fremfor snø. Sol hadde vært aller best !!!


Det er mye vi kan velge her i livet , men været er ikke en av de tingene . Men altså , litt sånn gråtoner ute og da passet det jo med en liten tur på Revetal i dag . Den lokale interiør butikken har altid noe som frister  vet du !

Hva er det deeer ??! :/ sa Jan . Litt ny bordpynt , vi må FORNYE oss litt vet du , sa jeg.  Å...


Noen nye lysestaker og et lite hus og kobberfatet kjøpte jeg på loppemarked for et par måneder siden , så ble det så koselig .

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre meg glad , og det er jo godt !


Denne nusslingen her er på besøk hos oss i helgen ! Klatremus la seg på gulv teppet ved siden av meg når han kom , men han ser liksom så frysen og litt skjør ut , så han får lov til å ligge i sofaen . Så greit med en hund som ikke røyter !

Er han ikke søt da ? Joda , men da vil jeg bare ønske deg en god helg !

5 kommentarer:

 1. Ja det er koselig med litt nytt på bordet, har anskaffet meg noen nye telyslykter i dag jeg og: ), så nå gleder jeg meg "nesten" til å gjøre rent å pynte med de og lerkekvister i en krukke! Litt må en spandere for for gjøre det koselig når det er så grått og surt ute. Ha en fin lørdagskveld!
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 2. Så skönt för vovven och ligga i soffan, mjukt varmt och gott. Och jättefint med din huslykta, det var en härlig färg på den.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Så nydelig lysfatet ditt ble, så vakkert skinn :). Klatremus, for et skjønnt navn, søtnosen det han ligger i sofaen :). Jeg har også problemer med at jeg ikke får opp enkelte folks bloggposter, så rart, aner ikke hvordan det kan fikses. Så mye rart med blogger imellom, huff. Ønsker deg en fiin dag, klemmer i høstmørket, fra Pam

  SvarSlett
 4. Så fina ljusjyktor du skaffat dej, nä man får aldrig för många och gråvädersdagar det har vi så det räcker. Här har vi regn och man vill inte gå ur idag. Igår rev gubben vårt balkongräcke så nu har vi det som måste lagas, men det blir väl inte förrän till våren. Jag hoppas vi ska komma igång med vårt gröna rum och tapetsera om det före jul.
  Så gullig vovve du har på besök, förstår att han måste få ligga i soffan.
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Tenne lys når mørket siger på gir håp til hjerter som allerede lengter etter sommer.
  For en fin "sau" du har på besøk:)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !