Totalt antall sidevisninger

søndag 27. juli 2014

Se hva vi kom hjem til da !

Da vi kom hjem fra ferie , sto det nye inngangs partiet , verandaen ferdig laget. K. som er sønnen til Jan og snekker hadde laget denne nydelige verandaen for oss. Nøyaktig  kopi av rekkverk og søyler som de to verandaene vi har på fremsiden av huset vårt. Og med veldig god takhøyde som ellers i huset.

Søylene måtte håndskåres med kniv , så dette er skikkelig håndtverk altså , så fint !

Jeg er kjempe fornøyd , den ble akkurat som vi skulle ha den . En malejobb står igjen og da er det jo like godt å male den i den nye fargen vi skal ha på huset .

En benk på hver side står igjen å lage , foreløpig sitter vi på verandaen i to stoler og der koser vi oss kan du tro . Det er så godt å se at ting blir til det bedre her på gården , sakte , men sikkert .  I dag er det 20 grader ute , og det er litt godt , for den siste uken har vi hatt 32 , 34  grader og det blir rett og slett litt for varmt . Ønsker deg en fin dag !

10 kommentarer:

 1. Riktigt, riktigt fin veranda, den påminner lite om en vi hade på vårt hus där vi bodde förut. Den verandan byggde gubben min, vi hade bara en bänk att sitta på längs ena sidan. Här håller vi på och skrapar på huset för att sedan måla, ett helt evighetsarbete. Här är det också svalare väder idag, men vi har inte fått en droppe regn på två veckor!
  Ha de så bra där du sitter på din nya fina veranda!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Det var en virkelig flott veranda. Tenk å nyte morgenkaffen der mens du skuer utover og bare nyter det å være til.

  Stor klem og fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott!! Det ble et smykke til frontpartiet på huset! Tenker dere koser dere der ja : )! Må ha vært utrolig slitsomt og varmt å jobbe i den hete perioden vi har hatt nå ja...puh! Dyktig kar : )!
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 4. Såå fint det ble, vakkert rett og slett! Synes dere får gjort en hel masse jeg, har hos oss har det stoppet helt opp i nesten ett år, fortvilende. Koselig med et sånt inngangsparti, der kan man sitte med kaffekoppen i all slags vær :). Klem Pam

  SvarSlett
 5. En sån fin veranda! Passar så bra till huset! Nyfiken på vilken färg den ska målas i?
  Såg att ni varit till Dalarna på semester... kanske ni besökte Falu gruva? Den bor jag ett stenkast ifrån, nåja, tre stenkast då!

  Ha det skönt!

  Sommarkramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 6. Det var en fin resa ni gjorde genom Sverige, är ett tag sen jag var i Smögen. Och så fin veranda, så roligt och komma hem och den var klar.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 7. wow dette var flott
  så flink han er
  lykke
  kos dere
  klem Eli:)

  SvarSlett
 8. De torkade blommorna på min knoppbräda är Stjärnflocka (Astrantia major), kallas också Linnés döttrar. Den är en tacksam perenn som passar vid ett gammalt hus! Och som synes fin att torka.

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 9. Så flott det var!!! Dere er heldige som har en slik flink kar i familien! (",) Låner dere han ut? (",)(",)

  SvarSlett
 10. Men vilket fint mottagande att få komma hem till den verandan! Vilket snickeri!
  Och vilken färg blir det? Jag gillar ordet nyskjerrig för det är precis det jag är nu.
  Och så såg jag att ni varit i Sverige och besökt så många ställen. Och i Dalarna, det är ju här jag bor! Det skulle ha varit kul om vi åtminstone fått en fika ihop och babblat en stund. Men det kanske blir fler gånger?

  Allt gott till dig!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !