Totalt antall sidevisninger

lørdag 2. august 2014

6 ÅR !

Jeg pleier aldri å kjøpe avskårne blomster om sommeren , men Nelikker er det ikke ofte jeg ser og fargen og sjatteringene er flotte , synes jeg , så 20 kr spanderte jeg på oss i dag , for i dag er det seks år siden Jan og jeg møtte hverandre for første gang .

Da passer det jo godt med blomster ... ikke sant Jan ?!!!


Nå har det blitt riktig så rent og pent utenfor inngangen vår , for nå har vi (ikke jeg da !) lagt beleggningsten ute og det er deilig å kunne gå barbent rett ut i hagen . Det gjorde seg virkelig !!!

Se på denne rare , rustne og fine tingesten jeg kjøpte i Sverige da ! Den lyser koselig opp om kvelden kan du tro . Nå har det virkelig begynt å bli mørkt på kvelden igjen ... hmm , vi får passe på å nyte denne fine tiden nå , for plutselig så ... er det jul igjen . Tiden går fort . Da vil jeg bare ønske deg en fin lørdags kveld ... kos deg !

8 kommentarer:

 1. Grattis till er bägge. Och det var jättefina små nejlikor, såklart ni ska ha blommor. Blev så fint med sten runt verandan, som ett nytt hus.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 2. Ja men då är ert förhållande ganska nytt ändå, grattis till era sex år tillsammans! Så fina nejlikor som får förgylla er tillvaro.
  Jag önskar det fanns mjuk och gó sten här utanför trappan, jag hatar vass singel!
  Ser att ni har en trädgårdssgrupp där också. Och att ni satt in så fina fönster på verandan, där blev de fint med en lykta!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 3. Så klart vi fikar vid nästa Sverigebesök! Det vore jättekul och så har jag en liten gåva som väntar på dig...
  Elektrisk bekämpning av flugor!? Nu måste jag googla!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 4. Stort GRATTIS till era sex år tillsammans! Tiden går bara så fort och snart är denna sommaren över också och som du skriver så är det snart jul igen! Ha det bra!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen som har vært. Dere virker som dere trives godt i lag med samarbeid om felles prosjekter, så det blir nok mange ganger seks år sammen enda.
  Inngangspartiet deres blir bare flottere og flottere, det blir såå fint rundt huset deres! (",)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med seks år, da er virkelig blomster på sin plass :). Så fint dere har fått det utenfor, koselig sitteplass og. Ja, jeg har også merket at dagene har blitt kortere, synes det er trist men føler meg bedre med lavere temperatur. Idag har jeg sogar hjulpet til oppe på loftet, nå er boden ferdig isolert men jeg bare nyser, burde hatt støvmaske ;). Klemmer Pam

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med 6 års dagen. Nellikene var nydelige og helt sikkert vel fortjent. Ha en fortsatt fin sommer. Hilsen fra Liv

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !