Totalt antall sidevisninger

tirsdag 29. april 2014

Min store favoritt .

Dette er min klart store favoritt i hagen .Løyntnanthjerte er den vakkreste av alle hageblomster , stauder , som jeg kan tenke meg . Han her har flyttet med meg på lasset tre ganger og kanskje ikke siste gang heller . Han skal alltid være med !

Den er jammen meg blitt stor synes jeg og så tidlig på året da !

Jeg har satt Oliventrærne ut , men jeg lurer meg på om jeg må ta de inn igjen for det har jammen vært kjølig i dag med nordavind og hele pakka og nattefrosten kommer antagelig tilbake snart . Pokker og , nå som det var så fint ute ! Her kommer det et lite dikt som jeg fikk av venninnen min i morges . Alle har i k k e    en løyntnant i hagen lille Britt !  Da ønsker jeg deg en fin kveld !
  
: 
  

 
 
Alle har en løytnant i hagen
 
 
På dager som har støv og mas
og grums og sendrektighet i seg,
kan man besøke løytnanten i hagen.
Han har rød silkeskjorte
og et hjerte av gull
Alltid sirlig antrukket, amørøs og generøs,
serverer kaffe , lukket valnøtt og slibrige historier
fra selskapslivet.
Han vifter med lillefingeren og ler av bekymringer du prøver avlevere.
Han har stoppet opp
i dagen i dag
og øser raust av latter og solskinn.
Vi har alle en løytnant i hagen.
Det er bare å se litt godt etter....
 


9 kommentarer:

 1. Så fina dina löjtnantshjärtan är, mina har knappt kommit upp för vi har haft riktigt många minusgrader flera nätter och dem gillar inte det. Visst ska jag visa min spegelbyrå. Men det är lite speciell färg jag använder, linoljefärg så det ska bli spännande att se hur det blir, första varvet klart nu.
  Ha en fin kväll! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Hei
  Dette er en gammel god staude som gir mange fine buketter :-) En favoritt hos meg også.

  Har forresten lagt inn en annonse til på finn.no - og det er fremdeles gratis. Betalte ikke denne gangen heller!

  SvarSlett
 3. Tack för den söta dikten... men jag tror att min löjtnant inte finns i trädgården, hmm. Hur som helst så håller jag med, löjtnantshjärta är en vacker växt som jag tror ingen blir oberörd av!

  Ha en fin Valborgsmässoafton, om ni nu firar den i Norge?!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 4. Du har så rett. Løytnantshjerte er flott. I vår hage har vi Fenrikshjerte, de hvite små. De er også herlig og blomstrer allerede. Er vi heldig fortsetter de med det til september :-)

  SvarSlett
 5. Å så vakker den her. Selvom kanskje ikke alle er så heldige å ha en løytnant i hagen:-) men vi er jo en del som er så heldige da:-)

  SvarSlett
 6. Svar på vad valborgsmässoafton är... Vi firar Valborg med brasor, sång och vårtal. Fyrverkeri också, men det har blivit mindre med det för miljön och djurens skull. Vi firar in VÅREN med andra ord. Fast ikväll får det bli med både mössa, vantar och kanske paraply!!

  SvarSlett
 7. Såå nydelig, dette er også en av mine favoritter. Jeg har en løytnant i hagen ;-)...Min løytnantshjerte titter såvidt opp av jorden, men ditt fine bilde minner meg om hva jeg har å glede meg til :-)! Klemmer Pam

  SvarSlett
 8. Så fint du planterat vid stengrunden, löjtnantshjärta är en vacker blomma. Tack för din hälsning
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 9. Fin staude, skulle gjerne sett at jeg hadde en sånn i hagen akkurat nå. Dessverre er det såvidt at det begynner å krype noe oopp av jorda her. Men det kommer, det kommer... (",)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !