Totalt antall sidevisninger

søndag 27. april 2014

Litt etter litt .

Litt etter litt og smått om senn , eller hva det nå enn heter , kommer kjøkkenet på plass og i orden . Det har stått temmelig stille inne på kjøkkenet siden før påske . Det frister mer med gjøremål ute på denne tiden av året , når det er så nydelig vær ute . Sola skinner fra en høy blå himmel , Bjerka springer og fuglene kvitrer i vilden sky . Tallerken hyllen har i alle fall blitt malt og kommet opp . Jeg synes at det ble veldig koselig med de gammle tallerkene jeg fikk av mamma og pappa for mange år siden . Da må jeg ut i sola igjen , ut for å vanne blomster . Det er temmelig tungvint , kan du si , for her er det ikke noe hageslange og utevann nei ! Jeg ønsker deg en fiiin dag i sola !

6 kommentarer:

 1. De gamla tallrikarna från din mamma passar så fint till väggarna också. Och vackert att samla dem på tallrikshyllan.
  Då kör vi samma modell när det gäller vatten. Jag höll på en halv sommar med att försöka få igång en pump med vatten från ån, men nej jag fick ge upp. Ja helt färdig med tanken är jag inte. Litar inte fullt ut på de olika karlarna som försökte hjälpa mig. Den ene sa så den andra något helt annat.
  Men, man blir duktig på att samla regnvatten!

  Önskar dig också en solig dag!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært til å ta vare på ting. Hylla med tallerkenene ble kjempefin.
  Ha en fin utedag i sola. Det er så deilig nå.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Här fann vi en stensatt brunn på bakgården som vi tar vatten från på sommaren, kanonbra!
  Jag tror att jag har en precis likadan kossa som du har på din fina tallrikshylla, den är att ha mjölk till kaffet, eller?
  Här har det också stått stilla med vårt sovrum för det fina vädret kom emellan, men det gör inget, det blir snart sämre igen.
  Ha det så bra där med vattenkannorna!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Allt innearbete får stå åtsidan dessa vackra dagar! Tids nog hinns det med. Tallrikarna är så vackra och hyllan också!

  Solkramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Såå fint! De små blå tallerkenene er nydelige. Her er det også vanskelig med inneprosjekter. 3 år siden vi begynte på loftet og det er fortsatt ikke ferdig! Igår gikk mannen ut og rev terrassen istedet!!! Hjelpe meg du, blir sprø jeg! Ha en nydelig kveld i sola. Klemmer Pam

  SvarSlett
 6. Blått og hvitt er min favoritt også!

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !