Totalt antall sidevisninger

søndag 16. mars 2014

Søndag = hviledag !

Ja sånn er det jo tenkt da , men det gjelder ikke her i gården ! Her er det alltid arbeids oppgaver som venter , man rekker ikke å kjede seg her i huset . Kanskje en liten sneakpeak ( hvor i all verden kom det ordet fra ?) i interiør magasinet jeg kjøpte i Sverige her om dagen og noen gode ord til Tulipanene , som jeg fikk i går ... i forbifarten.

Se så fine og lubne de er ! Det skal bli spennende å se de i full blomst .

Sånn ser det ut til at orginal kjøkkenet var , så fint !

Det skulle helst fått lov å være sånn , men desverre så måtte vi jo bytte ut noen stokker og ytter veggene er det jo veldig lurt å isolere litt fra innsiden , når det først var så galt . Så det må nok bli ny tre panel på innsiden . Men det var fint da ! Ja sånn går no dagan ! Ønsker deg en fin søndag !

8 kommentarer:

 1. Det blir säkert riktigt fint efter er renovering även om ni inte kan ha kvar det som det var förr! Det blir bättre och bekvämare framför allt!
  Nej söndag som vardag, allt flyter på nu för tiden!
  Ha en fin söndag i alla fall och vila lite med din tidning emellanåt!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Tulpaner på lök är jättefint och så blommar dom länge. Och det var en fin blå vägg, men ny med panel kommer bli minst lika fin.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Ja dette kan jeg skrive inder på at er mye arbeid :)

  SvarSlett
 4. ALLTID NOE Å TA TAKI JA
  MEN HUSK Å KOSE DERE OG SÅ<3
  TULIPANER ER BARE VAKKERT
  FIN DAG TIL SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Det kommer att bli fint det där och jag hoppas att det fanns lite tid över för att sitta ner och njuta av din tidning och tulpanerna? :)

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvarSlett
 6. Det er ikke så mye hvile for eiere av gamle hus... (",) Selv om her i huset er det en som holder hardt på at søndagsarbeid er å be om å mislykkes, så han holder seg stort sett unna på helgedager. Selv har jeg ikke tid til sånn "overtro". (",)(",)

  SvarSlett
 7. Jaha det är dags för renovering & dess kaos hehe Ser fint ut ! Lycka till ! ;) Tack snälla för ditt inlägg hos mig, det värmde ska du veta ! :D Blev riktigt glad ! :D Vilka fina hundar, jag bara älskar Carlie. <3 Är det rasen vorsteh ? Vi ska ju snart få se en dansk serie på tv tror den hette Badhotellet (sekelskifte) Har den gått hos er ?
  Må så gott !
  Många kramar Anki

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !