Totalt antall sidevisninger

lørdag 22. mars 2014

Overraskelser er noe herk !!!

Jeg liker ikke overraskelser lenger . For det er aldri noen morsomme overraskelser lenger , bare kjipe ! Som under dette kjøkkenvinduet for eksempel , helvetes råte . Det må skjæres vekk og byttes ut med noe nytt .

Denne nydelige Tulipanen er mye finere å se på . Den skal jeg plante ut i hagen etter avblomstring. Bildet fikk meg til å tenke på ... Gratulerer med dagen lillesøster !  <3

En titt inn i kjøkkenet igjen . To nye vegger har vi fått og jeg maler over med grunning så fort en ny planke er på plass.Vi skal ikke ha hvite vegger på kjøkkenet , kan du prøve å gjette hvilken farge vi skal ha ???

Storesøster med venninne og jeg var i Sverige en dag denne uken og da måtte jeg jo innom vennen vår Harald . Han hadde maaasse fine saker . Desverre er det begrenset størrelse på lommeboken min , men denne flotte krydderhyllen bare måtte jeg ha . Den kommer til å bli så superbrilijant på det nye kjøkkenet vårt ! Jeg kjøpte en ting til som jeg kan vise deg neste gang . Den fikk jeg på krita , hehe helt sant. Som du skjønner så er det ennå kaos her hos oss og vi spiser brød og blir bare feitere og feitere , rett og slett . Det skal bli fint når kjøkkenet en gang blir ferdig . Ønsker deg en god lørdag !

6 kommentarer:

 1. Jättefin kryddhylla som kommer att passa in i ert nya kök... som blir blått som originalväggarna?

  Hoppas ni har lika fint och soligt som vi idag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Jättevacker blå färg...kommer att bli jättefint! Finfina bilder!
  Önskar dig en skön helg...
  Kram Titti

  SvarSlett
 3. Wow!! Tenk gratulasjon til MEG på en blogg! Det var stas : )! Takk takk! Når jeg ser den finfine blåfargen på de gamle tømmerveggene gjetter jeg at det er den du vil male kjøkkenveggene i ? Tror jeg blir kjempefint! Fint blir det uansett, dere er så flinke begge to!
  Ønsker dere en god helg!
  Klem lillesøster

  SvarSlett
 4. Förstår att du inte gillar de ruttna väggarna. Vad jag skrattar åt att ni bara äter bröd!!! Och blir fetare och fetare! Nej, det tror jag inte. Ni får nog jobba och springa runt och leta efter era köksgrejer hela tiden!
  Färgen på väggarna, kanske som de varit!?
  Ha en fin söndag!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Du har humor mitt i allt elände, det är bra Sidsel! Först trodde jag det var råtter igen men förstår att det handlar om fuktskada. man får hela tiden tänka att det kunde varit värre...
  Kryddhyllan är verkligen fin och kommer att passa utmärkt i ert kök! Vilken tur att du är vän med Harald!

  Jag tycker köket skulle bli fint med en blågrå färg!

  Varmaste kramen till dig vännen! Hoppas ni slipper brödet snart.

  Cia

  SvarSlett
 6. Kjedelige overraskelser, men samtidog er det jo positivt at dere oppdager all råten og får den vekk nå en gang for alle. (",)
  Nydelig krydderhylle. Spent på fargen dere skal ha på kjøkkenet, kanskje blågrå??

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !