Totalt antall sidevisninger

torsdag 30. januar 2014

Sofaen er aller best !

Sofaen er aller best sier Gregor ! Hvorfor gå ut i disse forferdelige store , hvite snømassene , når man kan ligge godt på sofaen med en stor myk pute under hodet og det er godt og varmt inne ??! Hooo , nei si det .


Mor synes det er gøy å sparke og dessuten bruke en gammel hundesele , som er spart fra en hund vi hadde for fem og tyve år siden . Jaa noe er det lurt å spare på !

Gregor vil helst gå inn igjen .Jeg skal aldri igjen kjøpe en hund som er blanding av fire forskjellige raser , man vet jo aldri hva man får . Stakkars Gregor har fått kort stikkhårs pels , uten noe som helst fett i , som isolerer mot kulde . Han fryser fort den karen der ! Også legger han jo igjen omtrent halvparten av raggen på stueteppene , så det er fint du !  :/

I dag er det nest siste dagen i Januar , og godt er det ! Her bare snør og snør det , og i natt har det kommet nye femten centimeterene. Rart å tenke på at noen steder i landet vårt er det ikke snø i det hele tatt og at det er store lyng branner som sprer seg og tar med seg enorme mengder med hus . Stakkars folk ! Jeg mener at det kunne vært litt bedre fordelt med all denne snøen ! Ha en fin dag !

8 kommentarer:

  1. Smart hund, sådär skulle jag vilja ligga också och slippa se all snö.
    Det snöar varje dag, nu får det vara nog. Och så otäckt det är med bränderna.
    Kramar/AM

    SvarSlett
  2. Hei...her på Frøya har vi ingen snø enda, og det får vi, bokstavlig talt, svi for i disse dager....øya brenner og vi er evakuert og bor på hotell...hadde kanskje vært bedre med litt snø og regn allikevel...ha en fin dag....

    SvarSlett
  3. Tiden går fort avgårde :)Så søt hund <3

    SvarSlett
  4. Ja visst vill man bara ligga inne på soffan, men tråkigt är det. Jag har varit inomhus i nästan en vecka för vi kan ju inte gå ut med hunden nu.
    Gubben är däremot ute och skottar snö varje dag. Otäck med bränderna, stackars de drabbade.
    Ha en fin kväll!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  5. Vilken livsnjutare! Som min katt, hon vägrar gå ut när det är kallt...ligger helst på fårskinnet och myser! Så bortskämd hi hi!
    Önskar dig en skön helg nu...
    Varm kram,
    Titti

    SvarSlett
  6. Nej, snön är inte rättvist fördelad och jag såg de stora bränderna på tv och fy så otäckt! Tänkte på dig men förstod att det brann närmare kusten.
    Gregor är en rolig hund, tror jag skulle vara sådan om jag var hund! Hellre inne i soffan än dra matte på den fina sparken.
    Snart är våren här och då är det hundhår överallt! Nu under vintern växer Leodins hår mellan tårna och han har ett fasligt bestyr att få bort snön som fastnar där.
    Ja vem trodde att jag skulle tråna efter spetsgardiner och pelargoner i fönstren? Detta bojkottade jag helt när jag revolterade i tjugoårs åldern. Cirkeln börjar sakta sluta sig...!

    Varm kram till dig vännen!
    Cia

    SvarSlett
  7. En stor del av meg er helt enig med Gregor... (",)
    Ha ei fin kommende uke.

    SvarSlett
  8. Enig med Gregor;)
    Men kan ikke si at jeg hverken får tid eller plass for den del, Elvis er også veldig flink til å legge beslag på sofaen her i huset...;)
    God klem til dere;)

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !