Totalt antall sidevisninger

onsdag 29. januar 2014

Varer for evig ??!

Ja man kan nesten begynne å tro det , at disse nydelige Rosene vil vare for evig og alltid !

Det er nå over tre uker siden jeg fikk disse nydelige Rosene og de står fint ennå . De står i den "nye " gangen vår og der er det litt kjøligere enn inne i stuene.


Vi går jo forbi de sånn cirka hundre ganger i løpet av dagen og de er så flotte der de står !

Min faste blomsterbutikk , det vil si Rema 1000 , har nå fått inn disse blå Perleblomstene og det til 29 kroner ! Waaw , det måtte jeg bare ha ! De er tidlig ute i år synes jeg , men så fint å ha noe å glede seg over i lang tid , nå som vinteren herjer som verst . Her er det hauger og lass med snø og man skulle ikke tro at det noen gang kan bli borte noen gang igjen.

Jeg syns at det er så koselig å kunne bruke de gammle middag servisene våre og sausenebbet fungerer fint som blomsterpotte .Jeg er på jakt etter gammle , fine blondegardiner til å ha i dette gang vinduet . De jeg har er alt for korte , men får duge så lenge . De er i k k e   lette å få tak i !!!

Nå har vi endelig fått Husfred her i huset , hihi. Jeg tror at det var den første planten jeg kjøpte , den gangen jeg var jentunge og bodde hjemme hos mamma og pappa . Jeg tror at det er derfor jeg er så glad i Husfred . Det er rart med det man husker fra barndommen du ! Det blir viktigere og viktigere etter hvert som man blir eldre . Det kan være en ting man kommer over for eksempel , ååå jeg husker vi hadde en sånn hjemme , ja ikke sant da ? Det er sånn for de aller fleste av oss , tror jeg. Vi søker tilbake til det vi er vokst opp med . Nei du , nå får jeg kikke litt i ved ovnen igjen , her tar det vanskelig fyr i dag . Ja det var jo det med opptenningsved da Jan ;)  Ønsker deg en fin dag !

6 kommentarer:

 1. Så vakre blomster.
  Og speilet bak rosene var også nydelig!

  SvarSlett
 2. Tänk att de stått så länge, rosorna. Då vet du vad du ska ställa nästa bukett!
  Jag har vita pärlhyacinter men de är inte alls så knubbiga som de blå. Älskar de blå... ser man på bloggen min också!! Husfred, så gulligt namn på norska, vi säger Hemtrevnad. En så trevlig växt, den älskar jag också!

  Ha en fin onsdag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. Jag bara älskar rosor! Fantastiskt att de stått sig så länge! Det är ju extra härligt! Mycket vacker bukett med en underbar färg.

  Ha det gott!
  Kram
  Monika

  SvarSlett
 4. Hei.

  Det var ei dame som sa til meg at all denne snøen kom til å bli fort borte....Ja særlig sa jeg. Kom en tur hit til snøhullet Konnerud.

  Husfred ja, vet du Sidsel, jeg husker faktisk at du kjøpte det til Nina og Thomas da vi bodde i Svangsgangen. Synd vi egentlig ble aldri kjent den gangen du og jeg, men men pytt pytt, jeg liker bloggen din:)

  Ha en fin dag i dag!

  SvarSlett
 5. Hei!:)

  Så koselig at du la igjen en liten hilsen på min lille amatørblogg, så jeg kunne finne bloggen din!:)Så fargerik og fin blogg. Her ble jeg glad av å være! Jeg kommer nok innom ofte og ser!
  Her har vi ikke noe snø, men minus 5 ute i dag og vind, så det beit godt i kinnene på morgenturen med hundene i dag. Men da er det jo så godt å komme inn! Ha en flott dag! Klem Pia:)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !