Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. september 2013

DET ER MIN DAG I DAG , HERREGUD FOR EN HERLIG DAAG !

 ... synger Åge Alekandersen . Den kunne jo jeg synge i dag da , for i dag er det min fødselsdag ! Må si at jeg savnet litt fødselsdags sangen på jobben altså ... de rustne gode stemmene ! Rart at man alltid fikk klump i halsen , når de sang . Dagen startet med flagging og trening , deretter var det baking resten av dagen . Ja resten av dagen !!!Litt forskjell der du ! Er man mann så får man liksom alt servert på et fat , er man kvinne ... så må man gjøre det selv !

Men i går kveld var venninnen min og jeg  på tyttebærtur , helt til svarte natta igjen . Som vanlig var det kaffe og kaker og  ... presanger faktisk ! Dette kule skjerfet , Olivensåpe og en ekte svamp rett fra Hellas fikk jeg , Åååå det var en så koselig gave ! Og for ikke å glemme , enda en fin hvit hjertestein !!! Jeg husker en gang jeg ga bort en hjertestein til en jeg kjente før , men han ville ikke ha den . Han så bare symbolikken , hjerte av stein ! Men jeg ELSKER hjertesteiner !!!


Jeg fikk det jeg ønsket meg mest av Jan i dag . Og det var moro ! Og veldig greit ! Jeg bytter nemlig gaver jeg ikke liker , rett og slett . Jeg klarer bare ikke å si at den var fin og så la det ligge i et skap noen år til det blir kastet . Men du vet , giver kan bli lei seg ... det ble han i fjor .

Jaa,  du ser vel kanskje hva jeg fikk ??? Jeg utprøver og utforsker gaven så godt jeg kan .

 Nei det var helt feil !!! Jeg fikk en kameralinse ! Så gøy !!!
Oliventreet som jeg kjøpte i våres , har vokst noe helt vannvittig synes jeg . Bare jeg klarer å bevare det gjennom vinteren !!!

Fint hva ??

Denne flotte Kaktusen fikk jeg av Jonathan og Isak for en stund siden , og jeg er virkelig redd for at jeg skal kverke den . Den mååå jeg bare klare å bevare altså !!! Du vet , barn er jo sånn som plutselig om syv år kan komme til å spørre etter kaktusen , som jeg fikk av dem.

Nydelige Roser fikk jeg også i dag , av elsklingen . Så store !!!

Ja det var den kameralinsen da vet du ...Nå er mager mette og armer trette ! Nå skal jeg slenge meg litt på sofaen under pleddet tenker jeg . Ja du , det er høst og pleddtid igjen . Ønsker deg en fiiin kveld !
11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen!
  Flotte bilder!

  SvarSlett
 2. Ja vilken fin gåva, vilka fina foton det blev! STORT GRATTIS till dej! Ha det nu så bra resten av din dag!
  Kram/Finas mammis P.S Hoppas thekakorna blev bra idag också!Vilken tur att jag kollade i bloggen så jag kunde hjälpa dej med receptet!

  SvarSlett
 3. Til lykke med dagen og linsen blir nok brukt flittig, tenker jeg.
  Mormor

  SvarSlett
 4. Hei hei Sidsel,
  gratuleeeerer så masse med dagen!!!
  Så koselig at du fikk det du ønsket deg! MIN dag var på mandag og jeg ble litt gammel synes jeg hehe Feiringen ble utsatt litt for alle er SÅÅ opptatt f.t. (jeg og)
  Imorra skal jeg på malekurs en heeel helg. Gleder meg masse!! Bare vekk vettu,,,har ikke sjøen i nærheten som jeg kan stikke av til;-)
  Stooor bursdagsklem til deg fra Annette

  SvarSlett
 5. Tusen takk dere ! Annette , malekurs en hel helg ???! For en drøm !

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mykje med dagen !
  Alt det flotte du har fått, og så linse då !!
  Eg kjøpte ny i sommar, Macro, men den treng eindel innøving for meg..

  Lukke til frå Anne-Mari

  SvarSlett
 7. Grattis i efterskott... såg att du haft en fin födelsedag! Nog är det som du skriver att man får själv se till att det blir någon födelsedag alls! Numer önskar jag mig alltid att bli utbjuden av mina barn när jag fyller år... den bästa present man kan få och inte behöver jag byta heller:)

  Hoppas din helg blir lugn och skön.
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 8. Gratulerer!! Så gøy at du fikk det du ønsket deg :-). Det skjerfet var veldig fint. Og oliventreet. Hjemme hos oss var det pappa som bakte både brød og kaker og mamma som fikk servert ;-). Åh nå fikk jeg plutselig lyst på bløtkake...! Riktig fin helg, klem Pam

  SvarSlett
 9. GRATULERER, vennen! Og så fantastisk med ny kameralinse, det blir bra! Ha en flott dag! Kramis

  SvarSlett
 10. Men! Du har fyllt år! Grattis vännen i efterskott!
  Det var ju en bra present, då vet jag att det blir många fler bilder från dig. Visst är det bra med det som kommer till användning.

  Varm kram till Dig!

  Cia

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med dagen som var. Herlig gave du fikk. Fortsett å forske med den, for det er moro for både deg og oss. Foto er gøy :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !