Totalt antall sidevisninger

søndag 10. februar 2013

Å JAA NÅ ER DET SNART VÅR ....

tenkte jeg i går . Ja jeg prøver liksom ikke å skrive på rim akkurat da ...hihi. Dagen har blitt to og en halv time lenger nå og det merkes veldig godt . Sola skinner og varmer og er her helt til klokken er fem på ettermiddagen ! DET er deilig altså , å ha sola her h e l e året og så lenge den er oppe , helt nydelig ! Det har masse å si , det å ha sol året rundt og til sent på kveld. På bildet ser du at sola titter inn i spisestuen og får frem Tulipaner og blomster i en rekordfart . I dag er det fastelavens søndag og morsdag , så bolledeigen står til heving ved siden av vedovnen. Snart blir det boller med krem , naaam ! ( De må trimmes bort i morgen ja..) Deilig det ... søndag og fastelavensboller ! Jeg ønsker deg en deilig søndag og hvis du er så heldig å være en mamma ... GRATULERER MED DAGEN !  (Ja for pokker , e n  dag må vi også ha !!!!! )

7 kommentarer:

 1. Så fina glasdörrar, och jättefin spegel på väggen. Och visst är det härligt när solen lyser, här har vi tyvärr mulet idag.
  Ha en fin söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Måtte trykke på bildet for å få se det størst mulig. Flott å se inn av dørene der. Nydelig den grønne tallerkenhylla på veggen med kopper som henger på krokene.

  SvarSlett
 3. Vi har också fastlagssöndag här idag, men Mors Dag har vi inte förrän i maj. Underbart med solen som tittar in, den lyser med sin frånvaro, här kommer det fortfarande lite snöflingor dalande. Just nu kom snöplogen förbi på vägen här. Men vi får väl inte ge upp hoppet om vår. Ha en fin Mors Dag! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Javisst må vi ha en dag vi mammaer "because you're worth it" som de sier i reklamen :-). God uke til dere på Øvre holt, Pam

  SvarSlett
 5. Det er vel ikke uten grunn at det heter at man blir våryr. (",)

  SvarSlett
 6. Jaa jag ser ljuset genom de vackra dörrarna och spegeln. Äntligen börjar livet återvända!
  Men Mors Dag har vi inte här, vi får vänta stills slutet av maj.
  Än så länge har jag bara ätit en enda semla i år, det är för lite det...ändå är magen lite rund!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 7. Finn.no er bare helt supert altså, bra det er flere som jakter der;)
  Fin ny uke til deg vennen;)
  Klem Silje Marie

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !