Totalt antall sidevisninger

onsdag 13. februar 2013

Oldemors rokokko salong ...

Oldemors fine gammle rokokkosalong ble vår for en stund siden.  Ja... ikke min oldemors salong da , men oldemoren til en dame som skulle gi denne bort på Finn.no. Damen fortalte at det var oldemoren hennes som hadde brodert denne fine sofaen. Jeg blir egentlig bare mer og mer glad i den , men har ennå ikke helt funnet den rette plassen for den. Den var helt ren og pen , så ut som at den ikke var brukt . Ja den var helt ren da ... inntil vesle Knut rett og slett dreit på den hehe. Ja , men jeg fikk fjernet  det og vasket den ren igjen, så den er så fin så !

Motivet er veldig søtt synes jeg !

Flotte ben , haa ??!

Dette er bordet som fulgte med , kjempelekkert ! Kan du fatte og begripe at når man skal se på bildene på pc`n , så dukker det plutselig opp en ledning , støv eller andre irriterende saker ? Jaja sånn er det noen ganger . God kveld til deg !

6 kommentarer:

 1. Vilket fynd! Och jisses, det är broderat för hand, helt otroligt! Själv har jag en liknande modell på soffa men den använder jag mest att lägga kläder på.
  Ha! Att sladdar och annat opassande kryper in i bilden känner jag igen, var kommer de ifrån?

  Önskar dig en bra dag!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 2. Det är ju alla hjärtans dag!

  Varm kram till Dig då förstås!
  Cia

  SvarSlett
 3. Vilken underbar möbel, helt fantastisk. Och dessutom handbroderad. Den får du hålla lille Knut långt ifrån hädanefter. Vilken historia du berättad om din syslöjdsfröken. Såg henne framför mej med de gula fingrarna. Och att du fick träffa henne på ålderns höst. Då var hon nog inte så kaxig. Ha en fin torsdag! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Ååå, så fin sofa. I blant når ting er skikkelig tacky blir det helt fantastiske! Og borde bare ELSKER jeg! Tusen takk for alle fine herlige kommentarer inne hos meg, de varmer virkelig. Ønsker deg og dine en fin Valentindag

  SvarSlett
 5. Uups for et uhell den lille karen hadde, godt du fikk det reint igjen. For dette var fint håndarbeid!

  SvarSlett
 6. Bare elsker Finn altså og nå er jeg bare såååå fantastisk misunnelig!!!
  Du aner ikke hvor mye jeg ønsker meg en slik sofa og en god lenestol!
  Har vært for "sen" flere ganger og begynner å tro at det aldri skal bli min tur...;)
  Helt super var den;)
  Fine kvelden til deg!
  Gode klemmer fra meg;)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !