Totalt antall sidevisninger

søndag 25. januar 2015

DET VÅRES UTE !!

Nei , det gjør jo ikke det ! Det kjentes bare sånn ut i dag , da sola for første gang dette året, tittet inn i kjøkkenet . Så deilig , så lyst og lett allting plutselig ble .Tenkte jeg skulle vise deg Pelargoniene mine . De står så fint inne i Eplestuen ! Vi har litt varme på der inne , men i vinduskarmen , er det iskaldt !

Jeg er på utkikk etter Sitronblomst , kaller jeg det . Det skal visst nok være en type Pelargonien det også , sa damen i blomster butikken . Hmm skjønner ikke det .


Ja ja , om det ikke akkurat våres ute , så går det i alle fall mot vår !

Snart skal vi begynne å så frø og gjødsle blomster og så er vi i full gang igjen . Her ser du Tiara sitter og smiler ! Hun er nå fire og en halv måned og verdens fineste !


Hun er nydelig , hva ??!


Tyggebenene går ned på høykant !

Sååå nyskjerrig hund har jeg aldri hatt før ! Hun elsker å stå å se ut av vinduet på sauene . Du , da vil jeg bare ønske deg en fin søndag og pass deg for hålka !

10 kommentarer:

 1. Så fina foton du tagit på Tiara, det
  ser ut som hon ler mot fotografen.
  Och man skulle kunna tro det går mot vår,
  fåglarna kvittrade högt idag.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 2. Sitronblomst "luktet" jeg på Plantasjen,for litt siden:-)
  Nina

  SvarSlett
 3. Ja tänk så mycket solen gör, livet känns så mycket lättare! Och Tiara, hon är så fin och jag gillar att hon är nyskjerrig. Om jag bodde nära er skulle jag väl få vara hundvakt ibland?
  En kollega till mig gick bort strax före jul...nu har det varit begravning och släktingarna ville att jag skulle hämta det jag ville ha. Allt textilt skulle annars slängas! Jag har åkt till skolan med hur mycket som helst, det dröjer innan vi behöver göra några inköp dit.
  Sedan fanns det annat till mig också. Men när jag var där gick det trögt för jag saknar henne så mycket. Huset ska säljas och jag gick runt och mindes alla våra roliga stunder, kanske jag tar med mig kameran nästa gång för huset är helt underbart!

  Ha en bra start på veckan! Och puss på söta Tiara!
  Cia

  SvarSlett
 4. Oj, så bar dina pelargoner mår! Jag har inte sparat en enda på grund av flytten. Om du menar en blomma som doftar citron när man drar över bladen så tror jag du menar Doktor Westerlunds hälsoblomma, som vi kallar den här hos oss. Det är en pelargonsort som har annorlunda blad. Nu heter den säkert nåt annat hos dig!

  Åh, så söt Tiara är! Dotterns Sibbe, som jag är hundpiga åt emellanåt, är också en så fin och lugn valp! Det är skillnad!
  Hade en trevlig speleftermiddag med väninnorna, jag vann till och med en gång:)

  Ha en fin vecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Så underbart livet kan vara när man blir underhållen av en liten go hundvalp! Hon ser helt sagolikt go ut din Tiara! Förstår att livet blir lite lättare för dej med en sådan goding.
  Om du vill ha en pelargon som doftar citron så har jag det!! Jag tror bestämt att jag kan skicka dej lite skott från min när det blir lite varmare. Om jag lägger dem i en pappersrulle o emballerar ordentligt så tror jag dem kan klara sej. Jag ska visa på bloggen snart hur mina ser ut!!
  Ha en fin vecka och så hoppas vi att vintern snart är slut!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 6. herlig med pelargonia :) klar til år og blomstring jeg nå ltså1 Men har jo heldigvis litt å holde på med frem til da, for det er jo enda litt tid igjen..

  For en søt hund! :D

  SvarSlett
 7. Selv om det ikke akkurat er vår enda, merker vi godt at det blir lysere og lysere. Jeg må kanskje også ta opp planten min (har bare en) fra kjelleren, har glemt den helt... Godt man følger med på andre blogger! (",)

  SvarSlett
 8. Vakre lille-store vennen :) Så godt å se det grønne i karmene. Det blir vår- sånn smått om senn.. :D

  SvarSlett
 9. Hej Sidsel och tack för kommentaren om skafferiet!
  Du vet väl att jag tidigare skrev att jag har en present till dig? En porselene fjelene, men du måste hämta den själv!
  Kramar /Cia

  SvarSlett
 10. Sakta men säkert närmar vi oss våren. Härligt...
  Tiara är verkligen en riktig sötnos..

  Kram Maidi

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !