Totalt antall sidevisninger

lørdag 27. desember 2014

Kakkelovnen .

Det ryker i pipa på kakkelovnen vår . Det var moro at det ble med å gjettet hva dette er for noe synes jeg . Jo du , den er til å ha røkelse i . Man tar av foten på den , setter en røkelse inni og tenner på , så dufter det deilig røkelse og ryker av skorsteinen ... så fiin ! Jeg har aldri sett maken !

Her på kjøkkenet blomstrer det i rødt , og det er jo koselig , men så fort julen er over så er det inn med eplekvister og mer våraktige blomster . Det er liksom en ny start på alt , tenker jeg .


Bortsett fra turer med vesle Tiara , så har det bare vært matlaging og sofaen og godterispising i hele julen , det er til å bli gal av ! Sånn er det når en har vondt i ryggen og den andre har betennelse i begge armene , for noe herk ! Får håpe på bedre tider ! Da ønsker jeg deg en fin lørdag , ja hverdag i dag ! Ha det godt !

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder, ønsker deg en Fin jul videre. :)

  Klem
  Ellen S

  SvarSlett
 2. Så kult med den kakkelovnen da!! Her ble det ingen juleselskaper på oss i år, sønnen vår på 11 som fikk diagnosen cøliaki i år, fikk beskjed om å ta med sin egen mat! Skulle alle andre fråtse i varm julemiddag og han sitte der med en liten boks?? Nei takk, stakkars. Han klager aldri, er så snill og søt, men så trist hanble. Neimen om vi gadd å gå når han ble helt utestengt. Derfor ble det kino og bowling på oss i stedet. -16 her i flere dager og dyrene vil ikke ut, bare sove foran ovnen :). God bedring til dere begge to. Håper rygg og armer snart føles litt bedre. Klemmer Pam

  SvarSlett
 3. Önskar dig ett riktigt Gott slut på året som har gått..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 4. Så flott røkelseovn, hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
 5. Stikker nesen innom for å ønske Godt Nytt År til dere to, måtte det bli et riktig godt år for både to og firbente, klemmer fra Pam (som var oppe i grålysningen for å lage ostekake ;) )

  SvarSlett
 6. Ja det er godt å bli ferdig med julen og starte på ett nytt år, nytt år og nye muligheter.
  Så fin Tara, det er hyggelig med en tur venn det er litt lettere å komme opp av sofaen da.
  God ny uke.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !