Totalt antall sidevisninger

lørdag 3. januar 2015

NY GIV !

Nytt år , ny giv , nyttårs forsetter og blanke ark  , med tegnestifter til . Det er fint og det er godt ! Selv om nyttår forsettene for første gang har uteblitt og det med en stor tykk strek over , så har jeg jo noen gode planer da .Du vet , Tiara og trening ! Vi har her i huset gått opp en del kilo begge to , etter at vi sluttet å røyke for tre måneder siden . Det må bare vekk igjen i en fei , aller helst ! Hva pokker skal man kose seg med egentlig ?? Alt som er godt er jo usundt !Ja til og med frukten blir man jo fet av ! Som du ser på bildet her så er Svibelen på vei ut av potten og ut av huset , sånn som alt som har med jul å gjøre . Jeg har kastet ut juletreet på nyttårs aften mange ganger før , i år har det fått stå til i dag , for jeg har ikke klart å få det ut før , da armene mine er som et helvete. Men du vet ... nytt år og ... jaa !

Dårlige bilder i dag her i mørket , men her ser du nyttårsgaven jeg fikk av venninnen min , Nina. Et nydelig hjerte ! Så moro å henge opp etter at julestachet er borte .  Her er det varmegrader ute og heldigvis isfritt igjen , så da er det lettere å bevege seg utendørs igjen . Da vil jeg bare ønske alle følgerene mine og deg som titter innom , et RIKTIG GODT NYTT ÅR !  Jeg håper at alle skal få det godt !

10 kommentarer:

 1. Så koselig hjerte. Godt å kunne få ut alt julestæsjet og begynne på ny ja. Juletreet er så flott og drysser ikke i år, så har lover ungene det får stå over helga. Er nok litt fordi jeg vet det blir så mørkt når det er borte også. Sluttet å røyke 15. Januar ifjor mannen min og jeg, har ikke veid oss, kommer ikke til å gjøre det heller ;-). Merkelig vær her, temperaturen fyker opp og ned, ene øyeblikket snør det og neste skinner solen fra blå himmel. Forstå det den som kan :). Klem Pam

  SvarSlett
 2. Bra gjort att ni slutat röka, och att man
  går upp i vikt vet jag. Jag har rökt när jag
  var yngre. Stubben är av en töretall, alltså full
  med kåda. Jag tömde i lite tändvätska när jag
  tände den och sen brann det som bara den.
  Gott nytt år och god fortsättning på 2015
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en fin helg :) godt skrevet
  Klem
  Ellen S

  SvarSlett
 4. Jag önskar dej också ett riktigt got år med träning med valpen din och att äta sunt. Jag själv loar aldrig några nyårslöften, de är bara till för att glömmas bort.
  Så duktigt av er att sluta röka, bara det är ju ett löfte närsomhelst och det håller än!
  Jag får också tacka för din jättegulliga kommentar hos mej,till mitt sista inlägg. Jag har precis tappat all lust att skriva, vintermånaderna trivs jag inte alls med. Jag bara längtat efter vår och sommar och de är så låååångt borta så då tappar jag lusten till allt! Får se om jag återfår den framöver. Idag har vi i alla fall blå himmel, fast de har lovat regn!
  Krya på dina armar och ha det så bra! Kramar från Finas mammis

  SvarSlett
 5. Veldig fint hjerten :-))) Ha et riktig godt nytt år.
  Hyasint jeg fikk fra datter min ti Silvester - vi starter nyttår med hyasint til oss :-)) jeg
  mener blomster bruker 2 - 3 uker og herlig duft kommer :-)))
  Ja riktig nytt år ny giv... vi skal en tur til Norge igjen. Glede.

  SvarSlett
 6. Her blir jula stående til 14.-dagen (tirsdag), men da er det ut med tre og pynt og det som er, og inn med minst mulig annet egentlig. Godt med litt "luft" rett etterpå.
  Lykke til med målene for 2015! (",)

  SvarSlett
 7. Deilig med et nytt år, og nye muligheter :) Her kan også forsettene få lov til å hvile litt, orsker ikke legge press på meg sjøl.. Er nok man stresser med uansett :)

  Her e rjuletreet ribba for pynt, så det forsvonner ut i dag.. Resten rundt om i huset forsvinner litt etter litt :)

  Got nytt år til deg :)

  SvarSlett
 8. Hei kjære deg;)
  Godt Nytt År til dere!
  Håper dere hadde en herlig jul!
  God klem fra Silje Marie;)

  SvarSlett
 9. Så bra att ni lyckats sluta att röka. Många klarar det ju inte.. Hoppas året har börjat bra för dig och de dina..

  Kram Maidi

  SvarSlett
 10. Men så härligt att se fram emot ett rökfritt år ! - Det är himla svårt att sluta, men du vinner så mycket istället. - Visst är det roligt med en lite valp...Och full fart hela tiden ;)
  Man blir då inte sysslolös !
  Ha det gott !
  Kram / Anneli

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !