Totalt antall sidevisninger

mandag 10. november 2014

Ny giv !

Ny giv for Tiara og meg . I kveld har vi vært med på treningskveld i brukshundklubben . Ja vi har jo bare sniffet rundt og hilst på mange fremmende  mennesker og hunder og fått mange gode hundegodter vi da , men spennende var det !


Skikkelig regnvær var det også . Da var det godt å komme hjem å legge seg litt , trøtt blir man jo også ! Fin kveld til deg !

6 kommentarer:

  1. Så flott det hørtes ut Sidsel. Dette blir så bra��riktig god kveld til deg og Tiara

    SvarSlett
  2. Jeg blir alltid så imponert når jeg ser disse hundene i aksjon - i alle fall de veldresserte. Fine er de også! :)

    SvarSlett
  3. Så nydelig hund,
    vakre Tiara, kan nok våre ein kontaktskaper og god venn også.
    Håper det ordner seg for deg. Og at du får det bedre.

    ikkje så lett å være innflytter her heller,

    Klem,

    SvarSlett
  4. Så fin hon är , din lilla kompis!
    Ha det gott!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  5. Jag är kär i Tiara, så fin hon är! Tycker hon har växt mycket sedan förra inlägget, och det gör hennes värld också, och så klart hon blir trött av alla intryck. Min erfarenhet av brukshundklubben är att de är stenhårda och fokuserar mest på sträng lydnand. Men jag tror du ser det som ett sätt till social träning och att du senare inte går med på vad som helst, det är din hund!
    Kanske det blir kurs i vallning när hon blivit lite äldre? Åhh, det är så roligt att jobba med en bra vallhund, ett samspel som slår allt annat. Även vissa kurser jag gått i vallning har varit stenhårda, men jag skulle aldrig göra illa en hund för att den ska lyda. Bästa lydnanden blir då hunden gör det för att den tycker det är kul, inte för att den är rädd.

    Kramar till dig och en nospuss till Tiara!
    Cia

    SvarSlett
  6. Så fint at du kan trene hund igjen Sidsel. Du har vel alltid hatt litt interesse for slikt du har du ikke? Tiara er en flott navn til ei vakker jente.

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !