Totalt antall sidevisninger

onsdag 19. februar 2014

På flyttefot ... igjen !

Ja det føles sånn ... at jeg er på flytter`n igjen ! Det er jeg jo også da , men jeg flytter bare ut i fra kjøkkenet . Det holder det ! Du verden så mye man kan få trykket inn i kjøkkenskap og skuffer !!! Det ser jeg nå som alt skal ut fra kjøkkenet . Nå er det nemlig kjøkkenet sin tur til ordnes .

Kjøkkenet skal tømmes , og det blir jeg ferdig med i dag . Alle skap skal rives ned , lystoffrøret i taket skal vekk vekk . Tenker at i løpet av kvelden , så ser nok kjøkkenet  temmelig tomt ut. Hele kjøkkenet skal strippes og kjøkken gulvet skal taes opp . Der er det garantert noen råtne bjelker , for gulvet skråner sånn vakkert inn mot hjørnet ved pipen .Nye bjelker , isolasjon og nytt fint tregulv , som skal males etterpå . Det kommer til å bli så bra !

Jan gruer seg litt til å ta opp gulvet sier han og det skjønner jeg veldig godt . Jeg tenker på den omfattende jobben og han tenker på alle rotter og mus som bor nedi der . Ja jeg tror det bor ganske mange nedi der , og ja de må ut ! Hos oss får de ikke bo !

Så jeg pakker og pakker ned saker og synes at det er litt kjipt at , nå som vi begynner å få orden her , så må det rotes til igjen . Ja du kan jo bare tenke deg ! Kaffetrakter , kjøleskap og komfyr ... hmmm.  Jaaan , jeg skulle sååå gjerne laget middag , men det går jo ikke noen uker nå ! Hihi sier jeg bare !!!! Da vil jeg bare ønske deg en fin dag ! Her begynner det søren meg å snø ... igjen !

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en opgave, der vil tage lidt tid at færdiggøre.

  God arbejdslyst.
  Birgitte

  SvarSlett
 2. Så skönt att slippa laga mat på ett par veckor! Byter gärna med dej! Så fint ni kommer att få det, men ni har väl flera hus att bo i istället!?
  Din pelargon blommar så fint hos dej, nu vill vi ha vår! Här har de lovat 9 grader varmt efter helgen! Vi har ingen snö, men regn nästan varje dag! Konstig vinter!
  Önskar dej en fin kväll där i ditt tomma kök!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !