Totalt antall sidevisninger

torsdag 20. februar 2014

Vårt nye kule retro kjøkken !!!

Ja så har vi altså begynt på kjøkkenet da . Alt av benker og skap er kastet ut , takk og pris ! Denne retro tapeten duket opp bak skapene. Hmm dette skal gå bra , tenkte jeg !

Jan har tatt en feriedag i dag , så på morgenen var det planlegging av kjøkken og kaffekoppen .Så langt , så bra !


Jeg skjønner ikke helt hva dette skal bety , her mangler det rett og slett panel på veggen . Hmm ja ja.

Og HER også , åhh neeei !!!


Å neei se her ! Sånn ser det ut bak kjøkken skapene på den andre veggen .

Sånn ser det altså ut bak der kjøkken skap og oppvask benk sto ! Jeg kjenner at jeg begynner å bli skikkelig grinete , og skjønner ikke hvordan det i helvete går ann !

Her er det også mur langt bort over gulvet . Ja ved siden av noen råtne gulvbord . Ja vi skjønte jo det at det måtte være noe råttent her da , for kjøkken gulvet heller voldsomt inn mot pipe hjørnet . Sånn du vet , eller kanskje ikke , men oliven oljen går ned i stekepannen på den ene siden . Jo det er sant ! Også er det musehull rett igjennom betongen , de kreka ! Det skal jammen bli spennende å se hva som er under det kjøkken gulvet . Vi får ha kattene på lur ! Ja ja det blir nok fint og godt og varmt der inne , når vi får ordnet der, tenker jeg . God onsdag kveld til deg !

7 kommentarer:

 1. Ja så det ser ut när man börjar riva i det gamla! Man tror aldrig att det ska bli bra igen! Men det brukar alltid vara mycket mer att göra än man tror! Och det tar längre tid än man tror också! Lycka till och hälsa snickaren!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Huff ja, men blir fint til slutt! Gleder meg til å følge med videre. Her skal hele huset pusset opp til slutt (må bare gi det en stund så er vi der), og jge har allerede tenkt på hvordan kjøkkenet blir. Mannen rister på hodet og skjønner ikke helt greia da, hehe.

  Hvordan kjøkken skal dere ha?
  Og lykke til!

  SvarSlett
 3. Ibland blir det överraskningar när man börjar att riva. Ibland mindre bra! Men ni fixar det säkert, kanske tar det lite längre tid än ni räknade med. Ha det gott och ta det lugnt!

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 4. OJ...Ja, her var det mange "herlige" løsninger å legge øya på ;). Her skal dere nok virkelig få noe å bryne dere på. Gleder meg til å følge med videre. Dette klarer dere vettu og så blir det sikkert såå flott når dere er ferdige.

  Jeg har også lyst til å gjøre litt på kjøkkenet i år. Kanskje rive en vegg (med bærebjelke). Men må nok sikkert vente noen år til med det dessverre.

  Ønsker deg en flott uke. Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Ja, pass godt på å ha kattene på lur...;-) Oi oi oi, så masse jobb! Blir helt matt bare av å se og lese, jeg... Men dere er jo så flinke, så.. Kramis

  SvarSlett
 6. Huff, dette var litt av et lappverk med mange kreative løsninger. Skal tro hva som har stått i de to pussige feltene der det mangler panel?

  Lykke til med jobben, og ikke minst kampen mot husmusa! (",)

  SvarSlett
 7. Det dök upp lite överraskningar, tycker Jan ser lite betänksam ut. Ni kommer fixa detta, men det blir mycket jobb!
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !