Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. desember 2013

Litt etter litt ...

Litt etter litt sa jeg ! Du skulle vente til jul med å springe helt ut i blomst , sa du jo ! Du vakkre Amaryllis , til hele tyve kroner på Plantasjen !


Litt etter litt blir gangen ferdig . Jeg maler litt innimellom at jeg ligger på sofaen , for halsbetennelsen er ennå ikke over , snarere tvert i mot ! Gangen har blitt veldig forandret egentlig . Vi har flyttet inngangsdøren dit den opprinnelig sto . Her ser du det nye vinduet vi satt inn der døren sto før. Ja blir så bra , bare listene kommer på !

Hva gjør man når mamma på 84 kommer med lilla adventslys , som man egentlig ikke bruker og liker ??? Jo man bruker de , sånn er det med den saken !!! Ja da får jeg male litt mer på rekkverket , mens jeg tenker på at i dag fyller Marcusèn min tre og tyve år , hipp hurra !!! og at stormen øyeblikkelig kommer hit .  Fin dag til deg !

6 kommentarer:

 1. Ja här väntar vi också på stormen som heter Sven! Min amaryllis blommar ju också för fullt, men din är finare med den svagt rosa färgen! Jag köpte två till häromdagen, får se när de kommer att blomma. Så fint ni gör, det är så härligt med förändringar till det bättre. Men, krya nu på dej!!! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen til deg også :D Amaryllis er helt nydelig og et stort lyspunkt denne mørke tida.

  God bedring.

  SvarSlett
 3. Det börjar bli många stormar nu, hoppas denna inte blir så illa.
  Jättefin amaryllis, och den blommar nog länge.
  Krya på dig och kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Nydelig Amaryllis, uvanlige farger, helt skjønn. Min er rød og slår også ut i blomst nå...er vel død til jul da? Fikk en til å blomstre året etter en gang...men det var ren og skjær flaks. Jeg glemte den helt der den stod i boden. Liker heller ikke lilla adventslys så veldig, men jeg bruker også det jeg får. Ikke noe skal sløses her i huset. Koselig når man har fått dem av noen man er glad i også. Jeg får alltid sånn eksklusivt syltetøy til jul og bursdag av et par damer i familien. Liker bare hjemmelaget syltetøy jeg, men spiser det på trass, alt skal brukes. Huff, det hørtes slemt ut, er jo koselig noen gidder kjøpe gave til meg :-). Gratulerer med bursdagsbarnet og kos deg inne i stormvær. Så akkurat Campingvogna stod og gynget, huff, håper ikke den flytter på seg! Klem Pam

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !