Totalt antall sidevisninger

tirsdag 3. desember 2013

Fantastisk vakkert !

Ja det er det , fantastisk vakkert med de nydelige soloppgangene vi har nå på morgenene ! Så fint det er ute , nesten helt bart , bare et bitte lite spor av snø innimellom gress stråene , helt ypperlig , synes jeg !


Her vi bor nå så ser vi de flotteste sol oppgangene . det er helt overveldende !

Så vakkre farger  da !

 Vi har adventspyntet i utrolig mange rom her , og det er ekstra moro å pynte med litt lys når det er sånne kjempefine vinduer , som vi har her !


Se på de rammene rundt vinduet da ! Er det ikke vakkert ? Det finnes ikke sånt nå lenger ! Nå til dags er det bare rette materialekanter uten noe som helst pynt . Jeg elsker disse vakkre vinduene våre !Nå skal jeg koke meg en kopp kaffe til og se om jeg finner en Twist inni skapet , som vi muligens kan ha glemt bort .Jeg er ennå ikke i form , og er egentlig litt sur og lei , for jeg har ikke fått trent på over to uker . Nå vil jeg bli fort frisk og full av energi !  Ja ... kaffe og Twist ;)  Ha en fin dag da du !

10 kommentarer:

 1. Ja visst byggde de vackrare förr i tiden, håller med dej om att dina fönster är så vackra och visst är det tacksamt att pynta i ett gammalt hus! Min dotter kallar vårt hus för julhuset!
  Visst är du förtjänt av en god kopp kaffe och en Twist nu! Krya på dej!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Glömde ju säga att dina soluppgångsbilder är så vackra, men vet du om att vi ska få storm på torsdag, fredag som ska komma från sydnorge!?
  Usch!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Vakre vinduer hos deg. All pynt blir ekstra fint der! Og vakre solnedganger. Det har vært noen sånne her hos meg også. Men nå kommer visst snøværet snart.....
  God bedring!

  Vigdis

  SvarSlett
 4. Vilken underbar soluppgång, härligt att njuta av. Ha en fin kväll. åse

  SvarSlett
 5. Nydelege naturbilder.
  Og herleg i glaskarmen din.
  God betring :)
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 6. Verkligen otroligt vacker himmel över dig! När jag var liten sa alltid de äldre att det blir omslag till annat väder när himlen var så där färgad, kanske de hade rätt. Vi får väl se om det blir snöoväder hos dig också, he,he...
  Ja tänk så mycket detaljer gör till ett hus! Och profilerade foder runt ett vackert fönster är något att vara lycklig över!
  Det är andra året i rad som jag har gran på verandan och det blir nog en tradition.
  Ja Leodin är på bättringsvägen och jag är lycklig att han blir sig alltmer lik igen. Och idag gick det även bra nedför trappan!

  Kramar till dig vännen
  Cia

  SvarSlett
 7. Hei på deg vennen! Herlige solbilder du deler med oss, fantastisk;) Er bare så kjekt å pynte rundt omkring nå, må bare nyte adventstiden! Nydelige vinduer du har, alt var bare så mye bedre og finere før, man hadde mer stolthet for faget sitt og man satte pris på det man hadde;) Nå er det natt her, vi prates;) God klem!

  SvarSlett
 8. For noen flotte himmelbilder! Flottere enn noe maleri synes jeg. Flotte er jammen også listene dine, de kunne det virkelig før i tiden. Kos deg med kaffe og twist og riktig god bedring, snart er du på bena igjen. Klem Pam

  SvarSlett
 9. Flotte bilder Sidsel.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !