Totalt antall sidevisninger

tirsdag 12. november 2013

Gangen , før og nå .

Dette er gangen slik den var før . På dette bildet så den ganske koselig ut .

Den har vært et mareritt å pusse opp , rett og slett ! Den har voldt mye smerte  i armene og mange våken netter .

Dette gulvbelegget gikk relativt greit å få fjernet , men aaalt det limet under var fryktelig vanskelig å få vekk. Det var en tidkrevende jobb med varmepistol og slipemaskin. Jeg sier bare en ting , jeg skal ALDRI igjen fjerne gulvbelegg og lim fra noen som helst trapp ! Aldri !!!

Sånn , nå er trappegangen ferdig ! Jeg er veldig fornøyd , og glad for å være inne i varmen igjen ! Denne uken har Jan "sommerferie" og har fjernet en diger treplatting bak huset . Under den er det et kjempelass med grus og jord som ligger langt oppå veggen av huset . Nå graves huset frem igjen og bunnsvillen blir undersøkt . Ikke usannsynlig at den må fjernes , da vannet fra overliggende terreng går rett mot husveggen . Ja , det hjelper jo heller ikke på at det ikke er takrenner her. Så da er det altså bunnsville og fjerne kjøkken og gang gulv som står øverst på listen nå. Åhh det er så man får lyst på en lang ferie ! Har du noen prosjekter for tiden da ?  Fin kveld til deg !

5 kommentarer:

 1. Vilken skillnad, så vackert det blev! Jag gjorde likadant med vår trappa för flera år sedan, vilket slit det var med att få bort den hemska bruna heltäckningsmattan men man fick sin belöning sedan när det var dags att måla :) Kram Åsa

  SvarSlett
 2. Så fint det blev, jag kan bjuda in dej hit att ta hand om vår gamla slitna målade trappa. Det blir lätt för där är bara färg att ta bort, inget lim!
  Här fortgår arbetet i köket. Får visa lite snart. Ha en fin kväll och vila nu upp dej, du har gjort ett jättefint arbete!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Det kan man kalla skillnad! Så jättefint det blev. Kan tänka mig hur mycket slit det var och få bort allt lim.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Att renovera en trappa är nog det värsta slitgörat som finns! Men samtidigt det mest tacksamma:)
  Fint blev det!

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Vilken skillnad det blev, trappen är jättefin! :-) Jag förstår att det måste ha varit ett enormt slit, en arbetskamrat till mig har också kämpat sådär med värmepistol och slipmaterial på sin trapp och hon säger också att hon aldrig kommer att göra om det :-).

  Ha en fin vecka!

  Många kramar
  Bitte

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !