Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. november 2013

Hmm , jada ....

Siden kjøkken OG gang gulv skråner veldig inn mot pipen , er vi nødt til å gjøre noe med dette ... desverre . Og siden elsklingen har sommerferie denne uken (veldig fiin ferie ;) ) synes han at han måtte begynne å kikke hva som er under og innimellom. Siden et voldsomt tykt gruslass og jord har ligget langt over nederste del av huskledningen , og dessuten at alt vann fra terrenget ovenfra renner rett mot huset , så var vi nesten sikkre på at bunnsvillen var totalt råtten ! Men den var slett ikke så ille . På bildet øverst ser du hva som skjuler seg under gang gulvet . Først kom det til syne et veldig koselig tregulv , som desverre måtte brekkes vekk og som det er umulig å få på plass igjen da det også var litt råttent . Ja , ser du råttereiret rett ned der ??? Nå skal de ut , beista !!!

To mennesker og to forskellige smaker ! Men jeg gikk seirende ut av en liten krangel angående gang gulvet . Jan synes klikklaminat og varmekabler er fint , mens jeg vil ha malte tregulv ! Jeg synes også at det er en altfor stor gang til å ha varmekabler . Hva er det som er så gjevt med det ?!  Vinduet som du ser må byttes ut , med et annet og kledningen under det er råtten og der er det også litt råte på bunnsvillen , under vinduet. Tydelig har det vært en dør der før og det har egentlig vi lyst på også , med en liten gammeldags veranda foran. Vi får se om vi flytter inngangsdøren dit eller lager nytt inngangsparti der det er nå . Foreløpig har vi nok med å ordne gang gulvet . Ja ja det blir nok flott til slutt !  Da vil jeg bare ønske deg en fin torsdag !

4 kommentarer:

 1. Gammelt hus, alltid noe å gjøre... Dette lyder kjent. Lykke til :D

  SvarSlett
 2. Aller først: Kjempejobb med gangen og trappa under her, det blei ei fantastisk forvandling!

  Lykke til med råtekampen. Har hatt samme problemet her med jord opp mot veggen, ikke særlig lurt i lengden viste det seg...

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Da vi tok opp gulvetvpå spisskammerset, visste det seg at den ene bjelken var pill råtten, og et under at den hadde hold! Man vet aldri hva som skuler seg under gulvet :) malt tregulv er jo nydelig da :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !