Totalt antall sidevisninger

lørdag 2. november 2013

EN STJERNE !

Ja en stjerneblomst  da kan du si ! I fjor , til jul , var jeg på leting etter blomster i akkurat denne fargen , men fant det ikke.  Da vi var på besøk hos Line , for noen uker siden , så jeg maken til denne blomsten her . Jeg synes at den er så liten , søt og yndig ! Jeg måtte bare ha en jeg også !


Jeg er ikke sååå overbegeisteret for julen at jeg vil dra den i hus allerede nå , men jeg tenker det at hvis jeg klarer å holde liv i disse to til jul , så passer det fint å pælme de ut med en gang julen er over. Det verste jeg vet er Julestjerner på våren , ja i allefall røde , åhh det er grusomt !

Jeg vet sannelig ikke hvor de små blomsterpottene mine har blitt av her etter flyttingen , men denne gammle kaffekoppen får duge så lenge . Nei , da får jeg ta en tur ut i sola og se til dyrene . God lørdag til deg !

4 kommentarer:

 1. Jag har sett de rosa julstjärnorna och tycker de ser riktigt söta ut.
  Den håller säkert till jul! Här har vi minsann ingen sol idag! Grått och stilla är vädret här.
  Ha en fin helg!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Syns den rosa julestjerna er vakker jeg også. Hos meg er novemberkaktusen og en rosa azalea kommet i hus, og det neste blir en hvit amaryllis.

  SvarSlett
 3. Det var en riktig fin farge på julestjerna. Har bestillt en hvit julestjerne av en konfirmat i beg av desember, men jeg klarer uten tvil å ta livet av den innen nyttår ;-). Er ikke flink med julestjerner, eller de liker meg ikke ;-) klem Pam

  SvarSlett
 4. Så små och söta, och det var en jättefin ljus rosa färg.
  Ha en fin söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !