Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. november 2013

Rusten og fin !

I dag igjen er det grått og surt ute . Ja man kan vel si at det er vinter , med kuldegrader og det som følger med. Jeg tror kanskje at jeg er det eneste mennesket i verden som i k k e    liker varmepumper ! Jeg hater de , rett og slett ! Jeg liker ikke  den durelyden som er der hele tiden , både inne og ute . Nei , jeg synes at det er mye mer koselig å fyre i ovnen . Det gir en helt annen varme og liv til huset .Lukter godt gjør det også !Jaa , men det er jo godt at det er varmt og godt nå man står opp , sier du kanskje. Behagelig ja , men jeg synes at det er en sjarm å fyre opp i ovnen og gradvis kjenne at varmen kommer. Kanskje man til og med må krype inn til vedovnen med kaffekoppen for å holde varmen , ja det synes jeg er fint.  Før i tiden , fyrte de ikke opp i alle rom , og gangene var som regel iskalde i husene. I dag skal vi ha det varmt i alle rom , ja mange liker til og med å gå på varmen . Nei , vedovn er det beste synes jeg , som er så heldig å ha tre stykker i huset. Du ,ser du den rare saken som jeg har på bordet inne i Eplestuen ??

Den fant jeg hos Kirkens bymisjon`s bruktbutikk her forleden . Den hadde noen grønne plastdingser under hver lysholder , men det gikk fint vekk etter et par slag med hammeren . Den krever litt plass , men jeg synes at den er sjarmerende jeg . Og eplene vet du , de er vakkre ! Da vil jeg bare ønske deg en riktig fiiin torsdag ! Jeg skal tilbake til trappegangen , den roper høyt og styende på meg nå , hører jeg . Hihi...

1 kommentar:

  1. Vi har bergvärme och värmepump, men jag har inte tänkt på att den låter. Men såklart det är mysigare med vedspis och öppen spis, det går inte och slå. Jättefin metallskål, passade bra till äpplen.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !