Totalt antall sidevisninger

torsdag 21. november 2013

EGGEHØNE ...

Når man ligger på sofaen og ikke er helt i form er det helt greit å ha pc`n innenfor rekkevidde. På en kjøp og salg side vant jeg den lille auksjonen og fikk kjøpt denne koselige egghønen. Jeg tenker at den kommer til å passe midt i blinken i vårt nye fremtidige kjøkken . Ja , det kan ikke bli noe kjøkkengulvopptaging før etter jul , det er ille nok å balansere på planker i gangen, kan du si. Men , som min storesøster sa ... det er godt at du ikke må gå i stige opp til andre etasje !!! Ja jeg har vært med på det en gang for mange år siden . Jeg var høygravid og måtte gå i en kjempelang stige fra kjelleren og opp i andre etasje for å komme til soverommet .Ja , ikke bare meg , men også den vesle jenta mi på to, tre år . Fytterakkern !!!

Jaja  , men er ikke denne egghønen fin da ? Jeg slepte meg ut av sofaen og reiste innom sønnen min på jobben hans , for å få hjelp til gpsèn  som jeg ennå ikke har lært meg hvordan den virker. Mest glad i store kart jeg . Forundringen var stor da jeg skulle plugge den inn i sigarett tenneren , så han kunne plotte inn adressen for meg . Jeg hadde glemt ledningen ! Han er snill å printer ut kart og to sider med vei beskrivelse til meg . Takk , takk , klem og ha det bra . Så begynte jeg å kjøre å samtidig kikke på vei beskrivelsen , og oppdaget at jeg ikke klarte å lese hva som sto der uten kjempestore anstrengelser , for brillene lå igjen hjemme. Og ikke kunne jeg ringe til damen jeg skulle hente egghønen hos heller , for jeg har til alt overmål mistet stemmen ! Jeg sier bare , stakkars , stakkars de menneskene som har det sånn bestandig . Tenk på slagpasientene for eksempel ! Noe så grusomt frustrerende !!!

 Jeg fant frem og fikk hentet den koselige egghønen. Så lurer jeg på en ting da , vet du hvor gammel denne hønen kan være ??? Jeg synes den ser ut som en Egersund egghøne i fasongen , men det står ikke noe stempel under . Det var ikke alltid det gjorde det visstnok. Det står bare 22.  som du ser . Vet du ???  Der fikk du kanskje noe å tenke på . God kveld !

9 kommentarer:

 1. Vilket äventyr innan du fick din fina tupp, eller var det en höna? Det glömmer du nog inte i första taget! Men fin var den! Här är det fortfarande kökskaos, men jag hoppas det blir färdigt som vi tänkt före jul! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Vet ikke noe om høna!
  Men det var en veldig morsom historie. Kanskje ikke for deg mens det sto på, men etterpå....
  Jeg har opplevd å være uten noe som helst gulv på kjøkkenet (åpent helt ned til bakken). Det var slitsomt, men jeg hadde i hvertfall trapp!
  God bedring.

  God helg fra Vigdis

  SvarSlett
 3. Det var litt av en sjau :-) godt egghønen var så fin så var det verdt alt strevet :-). Gleder meg til å se hvordan det blir på kjøkkenet med tid og stunder...men jeg kan absolutt forstå at dere ikke går igang nå før jul . Vet ikke mer om høna enn det du sier ang det at ikke alle hadde stempel. En antikvitetshandler i nærheten du kan spørre? Kjempefin er den i allefall! God helg, klemmer Pam

  SvarSlett
 4. Gratulerer med finfin eggehøne! Aner ikke hva 22 kan bety.... Er sikkert ganske så gammel i hvert fall. Ønsker deg og dine en fin helg! Kram

  SvarSlett
 5. Det där med stegen lät livsfarligt, tur att ni inte har så nu. Och det var en fin höna, hoppas du får reda på hur gammal den är.
  Och Per Morberg lagar mat i svensk tv, han är skådespelare också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. koselig høne...
  fint med gamle ting.
  jeg vil ønske deg en fin ny uke.
  nå går det ræserfort mot advent.
  klem TOVE

  SvarSlett
 7. Søstra mi hadde dilla på høner. Høner høner høner overalt, og de var liksom ikke av det billige slaget vil jeg tro, det skulle være noe spesielt med dem. Men nå tror jeg hun har pakket dem vekk for en stund for å ha en litt annen stil på kjøkkenet. Fin høne du har her:)
  Og en kjempekoselig blogg.

  Hilsen Mette fra musungen.com

  SvarSlett
 8. Vilket äventyr för en höna! Men det var den värd, så fin!
  En gps vore inte dumt men kanske en som pratar så att man slipper läsa samtidigt som man kör.
  Tack för din kommentar om Leodin, ja jag hoppas han lever många år till. Vet du, han kan säga "mamma"! Det är kanske en fånig sak att lära en hund men så blev det, det lättaste ordet som finns. Den som inte hört det tror inte på det men blir förvånad när det får se och höra honom. Det kanske vore ett roligt inlägg på bloggen!

  Kramar och god natt
  Cia

  SvarSlett
 9. Så flott egghøne da! Koselig blogg som nå har fått en ny følger! Kos deg i førjulstida :)
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !