Totalt antall sidevisninger

fredag 29. november 2013

Endelig ...

Endelig kan vi pynte til advent ! Det synes jeg er veldig koselig ! Mer koselig enn å pynte til jul egentlig . De siste dagene har jeg virkelig ventet på å kunne pynte til advent i dette koselige gammle huset vårt . Jeg leste i går på Tb.no at en familie i Horten hadde fått et anonymt brev om at de hadde pyntet til advent en uke for tidlig! Du verden som folk bryr seg med ting de ikke har noe med ! Menneskene kunne bry seg litt mer om andre , ikke bry seg med andre , synes jeg.


Denne gammle adventstjernen fikk jeg for en stund siden . Den skulle kastes hvis ikke jeg ville ha den . Den passer perfekt inne i Eplestuen vår ! Da får jeg prøve å mobilisere meg selv til å hente vaskebøtten ! Jeg er ennå ikke bra fra halsbetennelsen og jeg har mest lyst til å ligge på sofaen under teppet, men , men. Da vil jeg bare ønske deg en fin første adventshelg , kos deg !

6 kommentarer:

 1. Det der med å bry seg "om" istedet for "med" likte jeg!.-) Herregud! Så herlig med advent, ja! Skal snart hjem og pynte jeg også. Kramis

  SvarSlett
 2. Vilken jättesöt adventsstjärna, den är du nog ensam om! Hoppas din hals snart blir bra... prova med glögg!!

  Adventskramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. En kjempesøt adventsstjerne, tenk å ville kaste den! Ser at en familie i bygda hadde alt av adventsstjerner og lys oppe 3 uker før advent, men det får være deres sak, ingen andre som har noe med det. Tenkte at de kanskje trengte litt ekstra lys nå i mørketida, eller gledet seg veeldig til jul? Vi er så kjappe til å dømme hverandre, skjønner ikke hvorfor. Som du sier: tenk om vi kunne bry oss litt mer om hverandre istedet for med. Har vært ute og fått handlet litt julegaver, bla. nydelige selbuvotter til kalde hender. Ønsker deg en skjønn helg :-) gode klemmer, Pam

  SvarSlett
 4. Stackars dej som inte mår bra! Men du har iallafall den finaste stjärna jag sett! Här är en som inte har pyntat klart på långa vägar!Allt är fortfarande upp och ned i köket! Ha en fin advent och krya på dej!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Akkurat slik hadde jeg og en gang. I mange år hang den oppe her hos meg hver jul. Men så en dag sa den takk for seg. Fint å se en slik en hos deg. Ha en fin advent.

  SvarSlett
 6. Det måste vara extra roligt att få pynta på Eplegården och den stjärnan lyser säkert fint i fönstret. Visst är det bra med vänner som ska kasta och tar vägen förbi och frågar om det är något att ha.
  En av mina grannar har sin lilla stjärna uppe året om men den är bara tänd från advent till nyår, säkert praktiskt att slippa ta fram och bort. Helt rätt att vi ska bry oss mer om andra på rätt sätt!

  Tack goa Sidsel för dina kommentarer om Leodin, det värmde gott.

  Önskar dig fina decemberdagar!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !