Totalt antall sidevisninger

torsdag 26. september 2013

Litt opphengt ...

Jaa , litt opphengt skal jakkene våre bli nå . I et skap i andre etasje , hang denne hyllen her med kroker . Gammel og fin ! Ja i  hvertfall krokene er fine .

Antagelig maler jeg hyllen når vi skal ordne i gangen .Man er jo bare helt nødt til å ha et sted å gjøre av ytterjakkene , som nå er funnet frem . I går var det ikke mer enn åtte grader midt på dagen , og det var kaldt ! Nå er det to varmegrader ute ! Herlighet tiden går jo alt for fort og det er jo helt vannvittige svingninger i klimaet i dette landet ! Ja ja , det går mot vår dere !!! Da vil jeg bare ønske deg en fin dag og håper at i allefall DU har solskinn i dag !

6 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG:)
  SOL HER I DAG :)))
  ELSKER SÅNNE KNAGGER
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Så fina foton på alla äpplen i förra inlägget. Och jättefina krokar, dom ska du vara rädd om.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 3. Jag har varit borta från bloggandet ett par dagar och måste kika in här. Sådana krokar gillar vi här också och har till våra jackor! Ha det så bra i kylan! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Veldig fine kroker, de likte jeg godt. Er glad i høsten, veldig, men jeg er så IKKE klar for vinter og snø på leeenge!! Du forresten, er det gammelnorsk spælsau dere har? Er så intressert i den rasen. Skal på sauesjå i høstferien igjen :-). Klem Pam

  SvarSlett
 5. Kjempflotte kroker, de må du ta vare på ja! Tror tilsvarende koster over 100-lappen i dag.

  SvarSlett
 6. Det var fina krokar, alltför fina för att gömmas i ett skåp! Och tre på varje är inte dumt, inte under vintertid i alla fall!
  Här har det varit sol varvat med regn. Inget vidare för att putsa fönster, ja då slapp jag det.

  Önskar dig en fin kväll!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !