Totalt antall sidevisninger

onsdag 24. juli 2013

STUER OG STUER !

Dette er dagligstuen . Rart så vanskelig det er å ta bilde om dagen ! I natt har det regnet her , så det er litt mørkt inne , ser det ut til... selv med blids.

Jaaa , her ser du en " fin " overgang på gulvet inn til den lille mellomstuen ! Hva ville du gjort med gulvet her ? Jeg tenkte først å male det , men er litt usikker ennå.


Her har forrige eier rett og slett laget en ventil opp til soverommet i andre etasje. Ikke en sånn gammeldags ventil med fint mønstret gitter , neeeida bare noe som skulle være praktisk for å fordele varmen. Hmmm ;(

Dette er den lille mellomstuen ! Døren ut til verandaen skal byttes ut . Jeg har en dør med seks små glassruter øverst som kan brukes , men vi får se ...


Noe av det jeg virkelig liker her i huset , er at det er tre ved ovner her. Sånn som denne gammle her for eksempel.Ja du ser , ting står over alt , hulter til bulter !

Romantisk bilde på ovnen , hva ???!

At vi visstnok trenger et nytt rør i pipen og at brann tilsynet sikkert snart kommer på et lite besøk ... orker jeg ikke tenke på .


To og en halv uke med deilig sommersol og temperaturer på 25 - 26 grader har vi hatt nå. Mange år siden sist ! I natt kom det litt regn . Ja de gammle vil vel si at vi trenger det ! Vi trenger sol synes jeg !  Til sist vil jeg ønske nye følgere VELKOMMEN !!! Alltid så spennende med nye følgere synes jeg. Ønsker deg en fiiin dag , nyyyt sommerdagen !

3 kommentarer:

  1. Härligt med fönster åt båda håll, det blir så ljust och fint! Kaminen med det romantiska motivet är verkligen fin, så annorlunda. Och golvet, ja det tål att tänka på. Vi har också golv med brädor på fel håll, nu har vi skaffat sisalmatta och funderar att lägga på den i de små rummen. Vi har två hallar och ett bibliotek där vi ska lägga dessa. Det där med brand översyn känner jag till, vi fick vår stora fina kakelugn nästan utdömd förra gången, vi får bara elda med försiktighet! Ha det så bra, nu säger bönderna att det behövs regn! Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. Hej Sidsel! Du undrade om temperaturen på blåbärspajen! 225 grader ca 20 minuter och mitt i ugnen! Jag kan tala om att den jag gjorde försvann samma dag! Kram från Finas mammis

    SvarSlett
  3. Nu kan jag se hur högt Eplegården ligger, vackert med den utsikten!
    Hm, golven ja, ...jag har också golv som är täckt med tjock fernissa. Det går inte att slipa för det blir som tuggummi i pappret. Men jag vill få bort färgen och förmodligen måste jag skrapa för hand! Jag vet inte hur parkett reagerar med målning...tror Vintage House, Sandra gjorde ett inlägg för en tid sedan om hur hon målade sitt parkettgolv.
    Kaminerna är en guldgruva, och så fina dekorationer!
    Det blir gott det till vintern det!

    Kramar
    Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !