Totalt antall sidevisninger

torsdag 25. juli 2013

ATTER SOL OG GLEDE !

Heldigvis kom sola igjen i dag , og det er godt og varmt ! Alt for mye tid kan jeg ikke si at det har blitt i hengekøyen ... ennå. Ser du , eplene vokser seg til ! Sent i går kveld begynte et grusomt  vær , lyn og torden ... det gikk i ett !Vi satt ute på verandaen til langt på natt og kikket på lynet som flerret opp himmelen gang på gang. Jan kikket for å nyte synet , og jeg for å holde øye med hvor nærme det kom  . Jeg er redd ! Jeg har ikke vært redd for sånt uvær før , men jeg har blitt en ordentlig pyse ... tydeligvis ! Ikke for det ... står på Tønsberg Blad .no at det har vært mange uten strøm , nedbørsrekord  og brann på grunn av uværet. Ja , så det så !


Denne kom jeg over på Plantasjen i dag . En Canna , så lys gul og fin ! Den er kjempediger !


Det passet jo bra , for den jeg hadde før , gikk føyka i vinter. Ellers tenkte jeg nå det at jeg skulle holde meg til de skikkelig gammeldagse hageblomst sortene i hagen . De gammle fine , du vet . 
Ønsker deg en fiiin dag i sola !

9 kommentarer:

 1. Fy för åska! Vi har så varmt och tryckande väder idag så vi får säkert åska! Jag är också rädd för åskan sedan barndomen. Fin kalla, hoppas den klarar kommande vinter. Jag fick en av min bror när han var här och hälsade på för några år sedan, men den klarade inte vintern. Ha det bra i sommardagen! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Ja fy for et vær i går natt... Her er ei jente som ikke gikk å la seg før kl 6 i dag tidlig pga at det smalt så fælt. Greit nå som jeg har ferie, men kommer til å bli så tungt å starte på jobb igjen til uka ;).
  Når det gjelder gulvet i forrige innlegg så ville jeg malt det på tross av skjøten. Kommer ikke til å synes når alt blir likt malt. Har lyst til å rive av gammelt guvl selv og se om jeg har slikt gammelt og herligt tregulv under. Men det orker jeg ikke starte på i år. Har også en pipe som må igjennom masse oppussing. Blæ!
  Det hulle i taket var jo spesielt, men en slik gitterventil kan du jo sikkert finne et sted for å få pyntet opp (http://www.moloas.com/Hjem/).
  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Så fint! Och hängmatta är ju bland det bästa med sommaren! Stor kram!

  SvarSlett
 4. Då är vi flera Sidsel som har stor respekt för åskväder. I natt kom jag plötsligt på att jag inte har någon plåt på halva taket och trodde att blixten skulle slå ner, på den sidan förstås! Här gäller det också att dra ur alla sladdar för modemet och allt vad det heter. Ja, vad händer då? Ingen telefon heller! Hur ska jag kunna ringa brandkåren då, OM blixten slår ner?

  Du, den j-la sadisten skär stona i slidan...det värsta är att det pågått så många somrar utan att någon gripit honom. Det hela har skett ett par mil härifrån och han har varit på många olika ställen. Nu har tydligen polisen prioriterat fallet, äntligen. Mitt sovrumsfönster är mot hagen så jag sover som en räv...kanske skulle jag låna din hängmatta och spänna upp den i hästhagen!
  Nej! Nu börjar det åska här igen!

  En hastig kram till dig
  Cia

  SvarSlett
 5. Jeg har hatt trøbbel med bredbåndet mitt og har ikke kunnet være så mye på blogg. Dermed hadde jeg mye å ta igjen hos deg! Mange innlegg. Jeg var så ivrig etter å se det nye stedet ditt. Og for et vakkert hus! Og så fint at du er den typen som tar vare på ting.
  Sveitserhus er det flotteste jeg vet. Har faktisk eid et par og vet hvor mange utfordringer man får!
  Gleder meg til fortsettelsen.
  Vigdis

  SvarSlett
 6. Jeg er også kjemperedd lyn og torden, liker det ikke i det hele tatt. Nettopp landet på Værnes med masse lynnedslag overalt, heldigvis ikke i våre motorer...men DET har jeg opplevd flere ganger og det er skikkelig ekkelt. Kram kram! PS Håper du snart får litt mer tid til hengekøyen...;-))

  SvarSlett
 7. Här har ju varit hängmatte väder en längre tid, så jag väntade på regnet. Åska är mäktigt, men inget jag gillar heller. Jättefin Canna, vilken ståtlig växt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 8. Heisann, åh som jeg misunner deg de epletrærene altså :-) har to epletrær men ingen epler på noen av dem ;-). Torden og lyn er jeg også litt engstelig for, særlig når det er så tørt i skogen som nå og en låve og ett hus har brent ned siste fire år her i kommunen pga lyn så jeg er ikke høy i hatten når det smeller rett over her. Håper du får litt tid i hengekøyen og har fine sommerstunder midt i alt arbeidet. Nydelig blomst forresten! Klem Pam

  SvarSlett
 9. Åh, den var vacker!
  Ha det gott,
  Kram Sofia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !