Totalt antall sidevisninger

onsdag 17. juli 2013

DEILIG PÅ LANDET !

Han her ser jeg fra kjøkken vinduet vårt . Gåsungen vår , som plutselig ble alene . Kjæresten hans døde et døgn etter at vi flyttet de til den nye gården vår. Toulose gås kan jo bli 25 år gammle , så jeg trodde det nesten var bankers at vi kom til å ha de lenge. Kjempetrist var det . Nå er han alene og veldig kontaktsøkende . I går flyttet vi hønene hit , så han har fått litt mer selskap nå.


Brita i skogen kaller vi denne koselige gammeldagse blomsten. Jeg har hatt den De var fra denne utrolig koselige damen HER jeg fikk de fra ! før for mange år siden , da var den blå.


Det var i våres at jeg fikk et koselig brev i postkassen , veldig sjeldent i dag ! I brevet lå det kottar , som siden skulle bli disse blomstene her . Det var fra denne utrolig koselige damen HER jeg fikk de ! Gå inn på bloggen hennes å se , der er det masse koselige innlegg med en snert av humor.  Ja var jeg ikke heldig da ???!!!


Se så nydelig den er med det lille gule øyet ! Da vil jeg bare si tusen takk for alle koselige kommentarer , det er kjempemoro med litt respons ! Jeg ønsker deg en goood dag videre !

3 kommentarer:

 1. Stackars lilla gåsungen som blivit ensam. Nu får du pyssla om honom extra mycket! Så fint att du fick av den vackraste rosa färgen på din Femöring, jag tycker den färgen är finare än den blå! Jag har två krukor med rosa som blommar som finast nu! Här har vi sol och underbart väder, det gäller att ta vara på det. Jag var tvungen att städa för vi får besök av min syster med man i morgon. Ha en fin dag på landet! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Så sorgligt med gåsen! Hoppas det går bra för den som är kvar. "Brita i skogen" har jag aldrig hört att man kallar den blomman för, men det ska jag lägga på minnet! Riktigt fin med rosa!
  Kram
  M.E

  SvarSlett
 3. Har tagit en paus från gräsklippningen och kikar in till dig. Men så ledsamt med gåsen...och det var en ung gås. Kärestan kanske fick en chock av flytten. Får han en ny eller får han nöja sig med hönsen?
  När jag lärt upp vallhundar har de fått börja med att valla gäss, och jag har lärt mig att de är väldiga på att hålla koll. Tydligen kan de användas vid fängelsen, för att skräna väldeliga om något är fel!
  Så söt blomma och koselig dam!

  Ha det gott!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !