Totalt antall sidevisninger

fredag 19. juli 2013

HIMMELSK !

Sommer , sommer , sommer ! I to uker nå har vi hatt deilig sommer vær . Sol og varme hver dag . Deilig med nakne tær i gresset og kaffekoppen på morgenkvisten ! Tidligere mørkt på kveldene har det blitt , ganske stor forskjell på kveldene nå og før Sankt Hans . Vi får huske på å nyte sommervarmen nå som vi har den ! På Petunias blogg kan du se flotte himmelske bilder ! Da vil jeg bare ønske deg en flott sommerdag ! OG ikke gjør som oss ! Vi jobber .
 

4 kommentarer:

 1. Kan du ikke sede en luten bit sommervær nordover, nå er det lenge siden vi har hatt varme dager. (",)

  SvarSlett
 2. Har fått tänt ljus nu flera kvällar, så det märks att vi går mot augusti. Hoppas det fina vädret fortsätter.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde! Snakket just med mannen min om hvordan kveldene er blitt kortere. Tenker alltid på en sang farmor var så glad i å spille nå når sommeren går mot august: " skynd deg å elske den, skynd deg å elske...snart er den (et eller annet) sommeren slutt" snodig hvordan en sang kan sette seg...og så bare en liten bit av den :-). Har en syk svigermor her i sommer, så dagene er litt annerledes enn vi er vant til. Klemmer Pam

  SvarSlett
 4. Men du, molnet ser nästan ut som ett UFO!

  Jaa, jag tycker det är lite sorgligt att det blir mörkare kvällar. Eller, egentligen kan det vara mysigt, men jag vill inte att halva sommaren redan försvunnit. Sedan tror jag det beror på åldern, jag är mer beroende av ljuset nu. Men det är väl bara att tända ljus då.

  Kramar till dig!
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !