Totalt antall sidevisninger

fredag 24. mai 2013

MIN FAVORITT !

Min favoritt er helt klart Liljekonvall ! Så yndig , så ren , så vakker ! Å så godt de dufter , mmm , helt nydelig !


Denne fine buketten plukket jeg på mitt Liljekonvall sted , rett i nærheten av der jeg bodde før , i Holmestrand. Det passet godt å stikke bort om der etter at min enebårne og jeg hadde trent i dag .  Jaa vi er på vei til å bli superspreke vi nå . (Styrke det man styrke kan !) Det gjør godt for kropp og sjel med en treningsøkt . Det er så gøøøy !!! I alle fall etter økten , hehe. Neida , det er moro !
Det ble en kanskje litt voldsom lunch i dag . Du skjønner det at i går kveld bakte jeg noe svinaktig godt . Så sulten etter de gode Thekakene , nesten driiiver meg bort til fryseren , og så er det en stemme som sier ; jammen Sidsel , de er jo så sunne med masse havregryn i , ta to nå da ! Og jeg er veldig svak...når det gjelder kaker. HER ser du hvordan de superdeilige Thekakene ser ut ! Ja jeg kunne ikke la være å bake disse kakene , fyy skam deg Huset bakom lindarna ! De var ALT for gode !   Hihi ... Da vil jeg bare ønske deg en deilig fredag ! Etter en kjapp gulv vask skal jeg ut igjen , for i dag har vi nemlig S O L !!!!

6 kommentarer:

 1. Liljekonvall er bare nydelig :) får se om jeg får tatt meg en tur opp der jeg vet de vokser her også :) prøver å få blomster inne, på en jeg kjøpte på plantasjen.. gjenstår å se :)

  ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Jag har också plockat några liljekonvaljer, men de har knappt slagit ut, det är bara knoppar. De är helt underbara med sin doft! Va kul att du gillade thekakorna. Jag äter inte så många, men mina barn älskar dom så jag brukar alltid ha i frysen!
  Ha en fin helg! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Liljekonvall er min favoritt også, i tillegg til syrin. :-) Syns jeg kjenner lukta helt hit.

  Ha en fin helg. :-)

  SvarSlett
 4. God helg Sidsel og håper den blir helt strålende :-) klem Pam

  SvarSlett
 5. Önskar dig en riktigt skön lördag
  Kram
  AC

  SvarSlett
 6. Härligt att vi äntligen kan plocka liljekonvaljer! Jag har plockat mina första för i år och de sprider en god lukt i rummet.
  Så du har börjat träna? Då gör det inte så mycket med för många thekakor. Men det på tallriken ser då bara nyttigt ut!

  Ha det gott!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !