Totalt antall sidevisninger

lørdag 25. mai 2013

LØRDAG , EN NY FIN DAG !

Dette sitatet fant jeg i dag på nettet og synes det var så bra. Jeg viste det til Jan og han leste høyt . Ai prefer tu be kræysy and ... hmm neeei jeg skjønner ingenting av det der ! Jeg lo så jeg virkelig kjente at jeg var støl i magemusklene . Så forskjellige vi mennesker er du !
I kveld kommer lille Britt og Martin på helgebesøk til oss . Det gleder vi oss til . Jeg har begynt som de gammle , gammle damene , jeg dekker på bordet et døgn i forveien ! Jeg synes at det er så koselig ! Også er det klart !

Jeg venter på at Blomkarsen skal komme med blomster snart . Jeg ser at alle Rosene mine har frosset i hjel i løpet av vinteren , det er ikke antydning til noe skudd på noen av dem. Det er litt sent ute med blomster her i år , synes jeg. Kanskje ikke så rart , det var bare 2, 3 varmegrader her natt til i går. Satser på at det blir som i går tidlig kveld. Da var det 27 varmegrader. Nei , nå får jeg lage iskaken og handle litt mat. God lørdag til deg !

3 kommentarer:

 1. Skrattar gott åt både din notering om crazy och att duka i god tid! Jag tänker på min mamma som satt med hatten på i flera timmar innan hon skulle åka bort! Hoppas nu att ni får det fint med gullungarna! Ha en fin helg! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Kos dere med gjester! Det er vel bare deilig å være ute i god tid... (",)

  SvarSlett
 3. Hallå crazy women! Det underlättar alltid att var lite tokig och kunna skratta åt det hela!
  Så fint du dukat med vackra bestick. Det kan ju vara en fördel att börja i tid, men ett helt dygn!
  Ni hade det säkert trevligt!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !