Totalt antall sidevisninger

søndag 13. januar 2013

HESTEHANDEL .

Denne lille , søte hesten fikk jeg se hos den lokale interiør butikken , Hov`s marked ,her om dagen.

Å ja den var jo søt , tenkte jeg.

Men stadig tenkte jeg på den lille hesten , ble ikke ferdig med den ..til jeg fikk kjøpt den i går. Jeg er veldig glad i hester av tre og har nå to. Selvsagt er det ingen gammel og fin hest , men den er da flott for det ?!!

Da skal jeg lese litt i bloggene deres og kose meg med det.Jeg har hatt en aldeles fæl natt med sterke smerter etter at tannen er ute. Verre enn dagen før , så håper ikke jeg har fått noen betennelse i munnen.  Fin søndag til deg !

5 kommentarer:

  1. Hester er jo såå flotte figurer. Har sett meg ut noen på Hovs jeg også, men lar det vell være denne gangen da jeg ikke har mer pynteplass igjen her ;P.
    Klem Madelén

    SvarSlett
  2. Jättefin häst, den måste du ju bara ha! Som tröst för den jobbiga tandutdragningen, hoppas du mår bättre, det kan sitta i några dagar.
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  3. Vilken fin häst, jag förstår att du inte kunde släppa tanken på den.
    När jag såg den tänkte jag på min vita arab, en mycket vacker och klok häst som fanns med i mitt liv under 15 år. Varje kväll när hon gick in i stallet så pinkade hon i en hink! Det började med att jag fick tag på en tom hink och höll den bakom henne när hon skulle till att pinka, hon fick massor av beröm och morötter. Sedan blev det rutin för henne, ibland bara ett par deciliter, tillräckligt för beröm och morötter!

    Hoppas din värk avtar och att du får sova gott inatt!

    Kramar
    Cia

    SvarSlett
  4. Stackare dej som har så ont. Jag tycker absolut att du ska till tandläkaren igen, kanske till en annan!!??? Om du inta har förtroende för den du var hos. Hör av dig hur det går! Lycka till! Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  5. Så søt den var :) håper du blir bedre! Klem

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !