Totalt antall sidevisninger

lørdag 12. januar 2013

Ingenting er vel finere enn Tulipaner akkurat nå !

Tenk ... disse nydelige Tulipanene fikk jeg av Jan i dag !!!

Jaja... det var jeg som slang de oppi handlekurven da ! Hihi..

Synes at jeg fortjener de rett og slett , etter å ha vært hos verdens eldste tannlege i går og fikk trukket en visdoms tann . Han hadde kjempestore hender og en enorm , gammel tang ...åh den var diger altså , og det så ut som det var rust på den i tilegg !!!

Ojj her var det gammel-koselig tenkte jeg da jeg kom inn på venterommet !Jeg visste ikke da at absolutt ALT var gammelt der inne hos tannlegen . Alt utstyr var gammelt , den lille porselenvasken til å spytte i var sprukket mange steder , det lille glasset var ikke i nymotens plast nei , det var i glass og tannlege stolen var sikkert fra 50 tallet og tannlegen selv var nok fra 30 tallet . Jeg tøyser ikke altså ! Denne tannen satt så godt fast at da han hadde rugget og rugget på den av alle krefter så sa han ; Jeg blir helt sliten jeg og må sette meg litt.  Hmm , det var betryggende !!?! Så satte han i gang igjen med den stooore litt rustne tangen og til slutt kom den ut. GJETT om jeg har vondt ???! Det var en opplevelse , kan du si . Oj oj !

Mens jeg venter på at smertestillende skal virke , skriver jeg litt og ser på vesle Knut , som prøver å fange skihopperen . God lørdag til deg !

7 kommentarer:

 1. Det låter inte så kul det där, var det en visdomstand i underkäken? Själv är jag gammal tandsköterska och har varit med om många besvärliga visdomständer, många måste opereras ut! Hoppas du inte får alltför ont efteråt och tugga inte på den sidan! Kram från Finas mammis

  SvarSlett
 2. KRISPI TULIPANER...
  bare LYDEN av dem gir meg vårfornemmelser.
  fin lørdag til deg,

  klem TOVE

  SvarSlett
 3. Nydelege tulipaner !
  Du må prøve å nyte dei medan du venter på at smertene i munnen skal gi seg.
  Litt av ei historie :)
  Men det er visst ikkje aldersgrense på tannlegar, veit om ein som slutta no i haust, han var fødd i 1925....

  God betring !

  SvarSlett
 4. Huff og huff...at han måtte sette seg litt...måtte le litt da...stakkars deg! Håper de smertestillende virker godt nå og at du får ei god natt :-) Pam

  SvarSlett
 5. Stackars dig! Själv fick jag operera bort mina visdomständer och vet att det kan göra ont efteråt.
  Undrar också hur den gamle tandläkaren mår efter den kampen?
  När du beskrev kliniken tänkte jag direkt; fanns det inget fint gammalt tandläkarskåp där som du kunde få med dig hem. De kan vara så fina!
  Du är väl värd många tulpaner efter den behandlingen!

  Katten är ju för härlig!

  Ha det så gott det går och en bamsekram från mig,
  Cia

  SvarSlett
 6. Jag jobbar med tandvård, fast lite mordernare än där du var. Men han fick ju ut tanden, visdomständer sitter hårt. Hoppas du har bra värktabletter, det kan du behöva ta några dagar.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig fortjener du dem etter å ha ligget i tannlegestolen. Æææsj! I hate! Verste som fins, det og så ormer og slanger da... Håper du føler deg litt bedre nå. Jeg skal til tannlegen neste uke...:-( Nattinatt fra Bergen

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !