Totalt antall sidevisninger

tirsdag 15. januar 2013

Helt enkelt ...

tar vi det i dag. Egg ommelett ! Se den sterke fine fargen på eggeplommene , tuppene er så flinke !!! I går fant jeg en oppskrift på nettet ... gulrot og ingefær suppe . Veldig sunn og veldig fin i disse forkjølelse tider. Det tok sin gode tid å lage suppen og til slutt skulle man ta den i blenderen , så den skulle bli jevn, glatt og fin . Jada fint ble det i alle fall ! Utover benker , gulv og hele meg !!!Du kan t e n k e   deg det seige faenskapet rundt over alt ! Skjønner ikke hvordan jeg klarte det , men det gjorde jeg altså. Så i dag ble det ommelett.

Dette gammle fine kjele underlaget fikk jeg for en stund siden , da vi kjøpte prøvedukken og veven , vet du.  Gammel og fiiin !

Også denne gammle smør koppen da , Stavangerflint . Veldig koselig synes jeg. Jaja da ønsker jeg deg en god kveld ! Selv skal jeg slite meg gjennom kvelden med fæle smerter i munnen etter tannen jeg ikke lenger har ... hehe.

8 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Hihi kan tenke meg det ble heftig med suppe ut over alt!
  Men godt det ble mat på dere da likevel;)
  Fine kvelden til deg vennen!
  Klem Silje Marie

  SvarSlett
 2. Humret godt nå hi hi :-) ikke bare bare å lage mat bestandig ;-). Koselige gamle ting du viser, hyggelig å ha rundt seg. Håper munnen din snart føles bedre...og at du har funnet en annen (yngre) tannlege til neste gang! Pam :-)

  SvarSlett
 3. Ja, herregud, suppe over alt!!! Forstår om det ble omelett, den så nydelig ut. Så fine gamle ting du alltid viser opp, riktige funn. Nattinatt fra Molde

  SvarSlett
 4. Tack för din hälsning :)
  Hoppas att du inte brände dig när soppan rymde, men omeletten ser god ut.
  Ha de gott.Kram, Cat

  SvarSlett
 5. Det är sådant som man kan skratta åt efteråt! Inte alls kul när det händer! Och tanden din, värker fortfarande?! Har du varit hos tandläkaren igen? Det kanske måste spolas rent där efter den, kanske det har blivit en infektion?
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 6. Jaa du Sidsel, du får mig att skratta åt dina tokerier. Jag hoppas det blev lite soppa över till er också. Omeletten har en fantastisk färg!
  Underlägget och smörbyttan är så fina, visst är det extra roligt med fina bruksting!

  Men din tandvärk låter inte bra, det låter som det blivit infektion efter den kampen hos tandläkaren. Tidigare tänkte jag skämta om att han kanske glömt kvar tången...! Men jag tycker verkligen synd om dig nu för du har haft ont så länge nu.

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 7. Hei, jeg tenkte du kanskje hadde lyst til å vite at smørkoppen fra Stavangerflint faktisk ble designet av Anne Lofthus et sted mellom 1959 og 1963. Så det er ikke noe hvasomhelst design. Jeg sitter her selv med en syltetøyskål med samme design, og driver og leter etter informasjon om den. Vi skal selge den i gjenbruksbutikken vår her på Nedenes på Sørlandet. Jeg har ikke funnet navnet på selve motivet ennå, men det dukker vel opp etter litt mer Googling. :-)

  SvarSlett
 8. Du , tusen takk for informasjonen om smørkoppen , det var kjempefint ! prøvde å skrive kommentar inne hos deg , men det gikk ikke. Lag en blogg fra gjenbruks butikken kanskje ...? God kveld til deg !

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !