Totalt antall sidevisninger

torsdag 24. januar 2013

DE GAMMLE DAMENE...

De skikkelig gammle damene , de gjemmer alltid på de fineste tingene sine inne i skapet i stuen. Mange , mange ganger på jobb i hjemmesykepleien har jeg sett at de gammle damene og mennene kanskje bare har et glass eller to i kjøkkenskapet sitt som de bruker . Veldig trasig ! De skal ikke brukes de fine glassene og tingene i stueskapet . Neida de bruker heller noe på kjøkkenet med både skår og sprekker ... som blir stappfullt av bakterier og som ser veldig trist ut. Det smaker da mye bedre også med et pent glass , ikke sant ?!!

Jeg har mange ganger hentet frem et fint glass med stett og helt i kanskje et glass med juice , men veldig populært er det ikke. DET SKAL SPARES ! Spares til hva da liksom ??? Tenker jeg.De gammle om det ... her spares det ikke på noen ting.

Kanskje bortsett fra denne lille fine esken , en dansk fyrstikk eske , som jeg fikk av datteren min for noen år siden . Den står høyt oppe , så man nesten ikke kan se den , og hvorfor det egentlig ? Vi er jo bare to voksne som bor her på gården. Når jeg åpner esken så ser jeg rett inn i ball salen , hvor musikerene spiller så vakkert og damer med de flotteste  ballkjoler danser med de flotte smoking kledde mennene sine. Så fint laget i en fyrstikk eske !!! Har du noen ting som du er ekstra glad i ? Fin kveld til deg !



5 kommentarer:

  1. Det där med och inte ha råd och använda saker känner jag igen, har flera släktingar som är såna.
    Din ask är fantastisk, så fin både på utsidan och inuti.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  2. Härligt med din berättelse om de gamla damerna, är så typisk, känner jag igen mej lite själv, kanske!!??
    Du undrar över något som jag är extra förtjust i, det är många saker men kanske den fina ljuslyktan jag fått av min lille son. Kramis/Finas mammis

    SvarSlett
  3. Ja hva er det de sparer dem til lurer jeg og på, trist med ting som aldri tas fram og nytes. Prøver bli bedre på å bruke alt jeg har, juice i en fin kopp på stett høres ut som en god ide. Neste juice blir på stett her og! Den esken din er jo bare vidunderlig! Noe så smått og vakkert detaljert. Nyt den og ha en fin fredag :-) Pam

    SvarSlett
  4. Precis så är det ofta, det vackra ska man vara rädd om och spara i skåpet... men jag sparar inget, mina flickor har allt dom önskar och jag använder alla mina saker... inget sparas! Och juice är mycket godare i ett vackert glas:)
    Vet du, jag är extra glad i alla mina saker...

    Ha en fin helg och tack för dina fina kommentarer hos mej!
    Eva-Mari, som älskar din speldosa:)

    SvarSlett
  5. Det var en ovanlig och fin tändsticksask, både på in-och utsidan.
    Min mamma är lite så att hon har vardagsporslin som hon använder och sparar på det i skåpen. När jag ser sprickor och nagg kastar jag dem, hon tycker det är onödigt.
    Själv har jag en gammal mustaschkopp som jag aldrig använder!
    En av mina fd män fick den av mig men ville inte ha den...och inte jag honom efter en tid.

    Det har varit tråkigheter i familjen, för jag räknar med djuren till vår familj. Därför har jag inte haft någon större lust till någonting, kanske jag berättar om det på bloggen. Tack Sidsel för att du undrade, det värmer.

    Varm kram till dig!
    Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !