Totalt antall sidevisninger

onsdag 19. desember 2012

I går var vi hos søta bror !

Far hadde tatt seg fri fra jobben i går. Vi tok morgen fjøs stellet hos dyrene og føyk av gårde , vekk fra alt mas og krav .Så herlig bare å komme litt vekk fra det dagligdagse ! Vi kommer jo til å være vekke hele da`n , sa Jan . Å neeeida , vi tar bare en rask liten tur da vet du , trøstet jeg.Men det ble som han sa.
For ting tar tid vet du. Er vi på tuuur nå ,  Jan ? Eller skal vi på jobb ? Da skjønner han at nå er det bare å senke farten og komme i ut på tur modus.
Koser du deg nå da ? sier han og klapper meg på benet . Jaa da koooser jeg meg.Det er jo alltid noe nytt å spennende å se på denne veien til Strømstad , der vi kjører gjennom vinter landskapet. Etter at vi har vært i juledrikkens hus , reiser vi over skogen til Harald . Harald er jo favorittmannen min ! ER han ikke SØT Jan ? Er han ikke ?? Jo , jo , sier Jan og smiler.  Alltid når vi kommer til Harald , så sier han ... neimen er det mine venner från Norje !!?! Blid og glad for å få besøk og vi kryper ærbødigst inn i butikken hans. Og der , der har han absolutt alt . Så utrolig mange fine ,  gamle skatter . Det er fullt der i butikken hans . Man må gå forsiktig med armene inn til siden , ellers kan man rase ned noe. MEN det er noe av sjarmen med butikken . Det er ting over alt , så det er som en oppdagelsesferd , en skikkelig skattejakt ! Her er små møbler , en nyyydelig gammel rødmalt, slitt vogge fra 1800 tallet , gammelt verktøy , krydderhyller , nydelige gamle prismekroner , gammle vakre vatt tepper og andre fine skatter i hver krik og krok. Vil dere at jeg skal koke en kopp julkaffe til dere ?!! JA TAKK , sier vi nesten i kor. Så er vi der da , sammen med Ha`rald . Praten går lystig og julekaffen er veldig god . Han prater i vei   på sin svenske  , sjarmerende måte og jeg ønsker bare å være der , å høre på Harald. Akkurat da kjenner jeg at jeg er så lykkelig ! Tenk at det finnes sånne gode mennesker , som tar seg tid , alltid , uansett ! Det er verdt å tenke på . Vi har mye å lære av Harald . Timene går fort og innen vi er hjemme så er det sent på kveld . Hvis du en gang er i nærheten av Svinesund og Skee , så MÅ du ta deg en tur til Harald , denne herlige mannen ! Som alltid tar seg god tid for de som er rundt han.
 

8 kommentarer:

 1. Dit har jeg også lyst til å dra, bare synd det er så laaangt. (",)

  SvarSlett
 2. Verkar vara ett helt underbart ställe den butiken. Säger som föregående:synd det är så långt!
  Ha en bra dag i julstöket!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Jag har med provat att lägga det i klorin och vatten ett bra tag, tyckte det bara blev lite vitare...det är synd att det inte fungerar så bra :/

  Kramar

  SvarSlett
 4. Ibland när vi åker ner till västkusten tar vi vägen över Svinesund, den här butiken har jag missat. Vilken fin dag ni fick.
  Julkram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Så fint du skriver om Harald! Hoppas han läser din blogg, då blir han glad:)

  En riktigt god och frödjefull jul önskar jag dej tillsammans med familjen!

  Kram Eva-Mari

  SvarSlett
 6. Hi, hi, du har verkligen humor och jag får hålla med, den herren är det närmsta jag kommer någon under julen! Ja, tomten då...

  Önskar di fina bloggvän en riktigt GOD JUL!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 7. Önskar dig en riktigt
  ♥God Jul♥
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 8. Jeg ønsker deg og dine ei riktig god jul!

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !