Totalt antall sidevisninger

søndag 31. juli 2016

Ernst og andre blomster .

Her i Sverige får vi heldigvis inn Ernst på tv, noe vi setter stor pris på . Forrige torsdag så lagde han urterkrydder , en til fisk og en til kjøtt. Så fint å få noen tips om bruksområder for urter , synes jeg som er ny i dette.Da var det bare å gå ut i de to urterbedene mine da vet du Annette , og høste inn timian,oregano,løpstikke , gressløk ,kjørvel , så litt sitronskall ,litt chilli og havsalt , opp i den nye blenderen fra Rusta (som er passe liten i størrelse og retro grønn og nå totalt ødelagt) og svusj så dufter det himmelsk i hele kjøkkenet og rett på glass. Nei ikke Ernst glass , men Rusta glass , bra nok !


Her tilbringer vi all sitte ned tiden vår.


Ikke så vakker som verandaene våre hjemme med de flotte utskjæringene , men sånn ca. tusen ganger koseligere. I all verden hva er det med blogger NÅ da ? Bildene mine blir jo borte når jeg skal skrive tekst , jaja.


Godt er det at det er en stor veranda , sånn at far fikk fin plass til hagegynga si der.

Disse skal jeg ikke så til neste år . Så enormt med grønnt på de. God søndag og fin ny uke til deg !

2 kommentarer:

 1. Ja, Ernst är nästan det enda som man längtar efter på tv nu under sommaren! Han gör så mycket roligt och han är så go! Fint att du fick inspiration till örtsalt! Du gläds hela vintern när du tar en nypa!

  Nu är juli slut men vi fortsätter att njuta av altan/balkonglivet! Må gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Vad mysigt ni har det där på verandan! :-) Jag följer också Ernst på TV, han har så många bra idéer och bjuder alltid på bra recept. Vad kul att du har testat hans örtsalt, det ser gott ut!

  Här har det börjar blåsa lite kyligare vindar, hoppas att sommaren stannar lite till!

  Kramar
  Bitte

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !