Totalt antall sidevisninger

fredag 4. mars 2016

Kreativ som ...

Denne uken er jeg i svenskehuset og bare koser meg , ja Bertil og Tiara er jo også her da . Jeg hadde kjøpt skikkelig påskegult linstoff , som jeg sydde gardin til gangen av . Hang opp gardinen og fyy nei det kræsjet totalt med veggfargen , så det var bare å ta ned igjen. Jaja så ble det kapper til de tre kjøkkenvinduene i stedet da .

Et par småkranser som henger ned fra gardinene pyntet litt opp.  Snart påske vett...

Dette søte stoffet tenkte jeg det skulle bli gardiner på badet av , men det gikk heller ikke , så ble det en liten duk da i stedet . Jaa sydd med hvit tråd , for Bertil hadde spist opp den nyinnkjøpte store trådsnellen min. Jaja ..

Hundene og jeg har gått fine turer hver dag og det er så godt med den friske luften her . Ahh beste plassen på jord ! I forrige uke var datteren min og de tre små barnebarna mine på besøk her og det var veldig koselig . Da malte vi og koste oss.

I går fant jeg i en pose jeg hadde hatt med hjemmenfra , et maleskrin til, som tydeligvis ikke hadde blitt brukt siden en av barna mine var små. Da jeg åpnet det fine maleskrinet , så var det skrevet :DRITT , i lokket og alle de mørke fargene var borte . Hmm , jeg måtte smile for meg selv .  Godt å få det ut ja, tenkte jeg . Jaja så da var det bare de lyse og fine fargene igjen til meg da og de er jeg så glad i . Jeg kan hverken male eller tegne , men så moro det er , det skal jeg gjøre mer av fremover .  Da skal jeg ut å tenne lyset i lykten , for snart kommer Jan og Gregor. GOD HELG !

5 kommentarer:

 1. Så mysigt att du får besök av de dina på fredagskvällen! Så himla typiskt att Bertil tog din tråd där, men det ordnade ju sej ändå! Du kan säkert både måla och teckna! Jag gillar båda sakerna men det blir inte av numera!
  Jag har också varit kreativ i veckan, men nu har både ork och lust tagit slut! Så fina kransar du gjort!
  Nu får ni ha en riktigt fin helg!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Det høres ut som du har det veldig koselig. Deilig. (",)

  SvarSlett
 3. Härligt och kul med all kreativitet! Dagens gråa väder gör mig helt oinspirerad, vill helst bara ligga i soffan idag...
  Alltid lika roligt att kika in till dig!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 4. Ønsker deg ei skjønn ny uke forut, enten det er på eplegården eller i sverige :), klemm fra Pam i Norge

  SvarSlett
 5. Du har verkligen en kreativ ådra! Fortsätt att både sy och måla... och att göra påskfina björkkransar!

  Önskar dig en ny fin vecka.
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !